Ανεβάζει στροφές η Μουγκουρούθα – VIDEO

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα εμφανίστηκε εξαιρετική για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Παρίσι και απέκλεισε την Γαλλίδα Φιόνα Φέρο, για να προκριθεί με άνεση, χωρίς να χάσει σετ, στον 3ο γύρο του φετινού Ρολάν Γκαρός…

Η Ισπανίδα, Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, μετά την straight sets επικράτηση σε βάρος της Σβετλάνα Κουζνέτσοβα στον 1ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, κέρδισε και την “άσημη” Φιόνα Φέρο που αγωνίζεται με Wild Card στο τουρνουά

της πατρίδας της, για να περάσει σχετικά εύκολα στις “32” καλύτερες του Ρολάν Γκαρός.

Αν και η Φέρο, Νο257 στον κόσμο, έδειξε κάποια εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι της, έχοντας και το κοινό του Σουζάν Λενκλέν μαζί της, δεν μπόρεσε να προβληματίσει ιδιαίτερα την κάτοχο του Γαλλικού Όπεν το 2016 και ηττήθηκε μέσα σε 1 ώρα και 27 λεπτά αγώνα.

Η Μουγκουρούθα επικράτησε με 6-4, 6-3 και πλέον έχει μπροστά της ένα πιο υψηλό εμπόδιο, το οποίο πρέπει να περάσει αν θέλει να βρεθεί στις “16” καλύτερες του φετινού Παριαζιάνικου Major.

Στον επόμενο γύρο, η Ισπανίδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την εξαιρετική στην χωμάτινη επιφάνεια Σαμάνθα Στόσουρ, η οποία κέρδισε μέσα στην ημέρα για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις 25 ημέρες, την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αυστραλή, Νο90 στον κόσμο, επιβλήθηκε του Νο28 της παγκόσμιας κατάταξης ξανά, μετά την νίκη της και στην Μαδρίτη στις 6 Μαΐου, αυτήν την φορά όμως χωρίς να χάσει σετ.

Η πολύπειρη “Σαμ” κέρδισε με 6-2, 7-6(1) μετά από 1 ώρα και 39 λεπτά μάχης και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του δεύτερου Grand Slam της χρονιάς.



Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Ελίζ Μέρτενς που φέτος διανύει την καλύτερή της χρονιά, προκρίθηκε επίσης στον 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός με νίκη επί της Χίδερ Γουότσον στα δυο σετ.

Η Βελγίδα, Νο16 στον κόσμο, κέρδισε την Βρετανή με 6-3, 6-4 και στην φάση των “32” θα συναντήσει την Αυστραλή Ντάρια Γκαβρίλοβα, η οποία προκρίθηκε με ΕΠΙΚΗ ανατροπή στον 3ο γύρο του θεσμού.



Πιο συγκεκριμένα, το Νο25 του κόσμου βρέθηκε να χάνει με 5-7, 2-5 από την 23χρονη Αμερικανίδα Μπερνάρντα Πέρα, όμως αφού έσωσε πρώτα ματς πόιντ της δεύτερης, πραγματοποίησε μια απίστευτη ανατροπή.

Η Γκαβρίλοβα κέρδισε τα επόμενα 11 από τα 14 γκέιμς που παίχτηκαν στον αγώνα και “σφράγισε” θριαμβευτικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση με 5-7, 7-5, 6-3, μετά από 2 ώρες και 33 λεπτά αγώνα.

Τέλος, η Μαγνταλένα Ριμπαρίκοβα, Νο19 του ταμπλό κέρδισε την Μπελίντα Μπέντσιτς στο ντέρμπι της ημέρας με 6-2, 6-4 και θα παίξει απέναντι στην Λέσια Τσουρένκο ή την Κόκο Βάντεγουεϊ στον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Πέμπτη 31/5: 2ος Γύρος Ρολάν Γκαρός, Γυναίκες

Muguruza (Spain) beat Ferro (France) 6-4, 6-3

Stosur (Australia) beat Pavlyuchenkova (Russia) 6-2, 7-6(1)

Mertens (Belgium) beat Watson (Great Britain) 6-3, 6-4

Rybarikova (Slovakia) beat Bencic (Switzerland) 6-2, 6-4

Gavrilova (Australia) beat Pera (USA) 5-7, 7-5, 6-3

Women’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ανεβάζει στροφές η Μουγκουρούθα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα