Αντρέσκου: “Ο χειρότερος πόνος που ένιωσα ποτέ”

Το δικό της μήνυμα στο κοινό έστειλε μέσω social media η Μπιάνκα Αντρέσκου μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του ματς με την Εκατερίνα Αλεξάντροβα στο Miami Open, αναφέροντας ότι ήταν ο χειρότερος πόνος που ένιωσε ποτέ.

Η Καναδή, κάτοχος του τίτλου στο US Open το 2019, έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς στην καριέρα της και ο πρόσφατο ήρθε κατά τη διάρκεια του δεύτερου

σετ στο ματς του Hard Rck Stadium. Η Αντρέσκου είχε πάρει προβάδισμα με 2-0 στο δεύτερο σετ, έχοντας χάσει το πρώτο, προτού πέσει στο έδαφος.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν αποκαρδιωτικές με την ίδια να μεταφέρεται εκτός court με καροτσάκι. Το κοινό σηκώθηκε για να χειροκροτήσει την Αντρέσκου καθώς αποχωρούσε από το στάδιο με δάκρυα στα μάτια και η ίδια αργότερα έστειλε το μήνυμά της.

“Ξύπνησα με νάρθηκα στο πόδι…γνωρίζει κανείς τι συνέβη;”, έγραψε στο Twitter. “Σοβαρά τώρα…αυτός ήταν ο χειρότερος πόνος που ένιωσα ποτέ. Προσεύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό. Ακόμα περιμένω τα επίσημα αποτελέσματα. Σας ευχαριστώ όλους για τις σκέψεις σας και τα καλά σας λόγια, δεν πέρασαν απαρατήρητα”.

Woke up with a brace on my foot… anyone know what happened?

On a serious note tho… that was the worst pain I’ve ever felt… praying for nothing serious. Still waiting on official results. Thank you everyone for your thoughts and kind words, doesn’t go unnoticed

— Bianca (@Bandreescu_) March 28, 2023

Λίγο αργότερα είχε κάτι να προσθέσει, συνέπεια του κύματος των θετικών και ενθαρρυντικών μηνυμάτων που της δέχθηκε. “Πάρα πολλή αγάπη, όλοι εσείς είστε οι καλύτεροι”.

The post Αντρέσκου: “Ο χειρότερος πόνος που ένιωσα ποτέ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα