Αποκλείστηκε η υπερασπίστρια! – VIDEO

Η Γέλενα Οσταπένκο, κάτοχος του τίτλου στο Παρίσι, έκανε μια πολύ κακή εμφάνιση και αποκλείστηκε από την Κατερίνα Κόζλοβα ενώ παράλληλα έγινε το πρώτο “θύμα” μεγάλης έκπληξης στο φετινό Ρολάν Γκαρός!

12 μήνες πριν, πανηγύριζε τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της στο Παρίσι κερδίζοντας με μια τρομερή ανατροπή τη Σιμόνα Χάλεπ στον μεγάλο τελικό για το πρώτο της Major!

Μετά από μια μέτρια περίοδο προετοιμασίας στο χώμα, η Γέλενα Οσταπένκο βιώνει τον “εφιάλτη” του αποκλεισμού από τον πρώτο μόλις

γύρο στη φετινή διοργάνωση στο Παρίσι καθώς δεν έπαιξε καλό τένις, “έπαιξε” με τη φωτιά και το πλήρωσε, ηττηθείσα από την Κατερίνα Κόζλοβα με 7-5, 6-3.

Φυσικά, πέραν του αποκλεισμού από το όνειρο της διεκδίκησης ή έστω μιας καλής πορείας στη διοργάνωση, η Οσταπένκο θα υποστεί και μια βαθμολογική καθίζηση καθώς είχε να υπερασπιστεί τους βαθμούς του περσινού της τίτλου εκεί.

Σε κακή μέρα η νεαρή Λετονή, με το σερβίς της μόνιμη πληγή και δίχως την περσινή της αυτοπεποίθηση από τη βασική γραμμή, επέτρεψε στη Νο66 τενίστρια στον κόσμο όχι μόνο να βρίσκεται στη διεκδίκηση και των δύο σετ αλλά να προηγείται σχεδόν σε όλο το ματς.

Η Ουκρανή τενίστρια “μπήκε” στο μυαλό της Οσταπένκο “πνίγοντάς” την με αρκετές moonball μπαλιές πριν επιτεθεί ξαφνικά στην “ανέτοιμη” να αντιδράσει Λετονή.

Φυσικά, όλα θα ήταν εξαρτημένα από την αγωνιστική κατάστασή της υπερασπίστριας σε περίπτωση που έβρισκε επιθετικό ρυθμό, αλλά αυτός ήταν “απών” σε όλο το ματς και έτσι ήρθε αυτή η αναπόφευκτη αποτυχία.

Στο ασταθές γυναικείο τένις, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε υπερασπίστριες Slam να καταποντίζονται πρόωρα 12 μήνες αργότερα και η Οσταπένκο μπήκε σε αυτή την “κακή” λίστα.

Τα ίδια ακριβώς έπαθε και η Γιοχάνα Κόντα που ήταν δεδομένα σε κακή κατάσταση και το πλήρωσε με ήττα από την Γιούλια Πουτίντσεβα με 6-3, 6-4.

Κυριακή 27/5: 1ος Γύρος Ρολάν Γκαρός, Γυναικείο ταμπλό

Svitolina (Ukraine) beat Tomljanovic (Australia) 7-5, 6-3

Makarova (Russia) beat Zheng (China) 6-4, 6-1

Martic (Croatia) beat Wang (China) 6-2, 6-3

Kontaveit (Estonia) beat Brengle (USA) 6-1, 4-6, 6-2

Barbora Strycova (Czech Republic) beat Nara (Japan) 1-6, 6-3, 6-4

Βrady (USA) beat Hess (France) 6-1 6-1

Korne (France) beat Errani (Italy) 2-6 6-2 6-3

Wang (China) beat V.Williams (USA) 6-4 7-5

Stephens (USA) beat Rus (Netherlands) 6-2 6-0

Kozlova (Ukraine) beat Ostapenko (Latvia) 7-5 6-3

Putintseva (Kazakstan) beat Konta (Gr. Britain) 6-3 6-4

Kuzmova (Slovakia) beat Schiavonne (Italy) 7-6(2) 7-6(2)

Diyaz (Kazakstan) beat Linette (Poland) 6-3 6-1

French Open Women’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Αποκλείστηκε η υπερασπίστρια! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα