Μπέκερ: “Ο Τζόκοβιτς θα κερδίσει ένα ή δύο Grand Slam το 2024”

Ο Μπόρις Μπέκερ έκανε τις δικές του εκτιμήσεις για το 2024 τονίζοντας ότι περιμένει πολλά και φέτος από τον Νόβακ Τζόκοβιτς αν και θεωρεί ότι η απόσταση με τους υπόλοιπους αναμένεται να κλείσει ακόμα περισσότερο. 

“Ο Νόβακ είναι ο κυρίαρχος στην παγκόσμια σκηνή του τένις αυτή τη στιγμή. Πέρσι κέρδισε 3 Grand Slam, ενώ ήταν φιναλίστ στο Wimbledon μετά από τον υπέροχο τελικό κόντρα στον Αλκαράθ που για μένα ήταν το ματς της χρονιάς.”

“Τον επόμενο Μάιο θα γίνει 37 ενώ ο Αλκαράθ και

οι υπόλοιποι θα είναι και καλύτεροι και πιο ώριμοι. Νομίζω ότι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να συμβεί για το τένις είναι να παραμείνει ο Τζόκοβιτς δυνατός και η νεότερη γενιά να έρθει ακόμα πιο κοντά.”

“Με λίγα λόγια περιμένω ότι ο Τζόκοβιτς θα κερδίσει ένα ή δύο Grand Slam ακόμα. Αλλά από την άλλη πιστεύω ότι τόσο ο Αλκαράθ, όσο και οι υπόλοιποι θα έχουν τις δικές τους ευκαιρίες. Ελπίζω αυτή η αντιπαλότητα μεταξύ του πιο επιτυχημένου παίκτη όλων των εποχών και των υπολοίπων παιδιών θα συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι οπαδοί του τένις θα επωφεληθούν από αυτό.”

Ο Γερμανός προπονητής του Χόλγκερ Ρούνε και πρώην Νο1 του κόσμου μίλησε και για την επιστροφή του Ράφα Ναδάλ λέγοντας ότι οι προσδοκίες δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλες. 

“Δεν νομίζω ότι οι προσδοκίες για τη Μεβούρνη είναι υψηλές αυτή τη στιγμή. Θα είναι πολύ καλό για τον ίδιο αν κερδίσει μερικά ματς εκεί.”, είπε.

“Στη συνέχεια πιστεύω ότι θα επικεντρωθεί στα χωμάτινα court από νωρίς. Σίγουρα θα παίξει στο Μόντε Κάρλο, την Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη και ίσως ακόμα πάει και στη Ρώμη για να είναι 100% έτοιμος για το Roland Garros. Μετά θα ακολουθήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα γίνουν στο Roland Garros. Ωστόσο, θα πρέπει να παίξει πρώτα για να δούμε. Λογικά θα υποφέρει λίγο τους πρώτους μήνες μέχρι να παίξει το καλύτερό του τένις τον ερχόμενο Μάιο.”

The post Μπέκερ: “Ο Τζόκοβιτς θα κερδίσει ένα ή δύο Grand Slam το 2024” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα