Μπρίσμπεϊν: Βγαίνουν τα εισιτήρια για τα ημιτελικά

20:03 4/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Με τους προημιτελικούς αγώνες σε άνδρες και γυναίκες συνεχίζεται η δράση στο Brisbane International. Το πρόγραμμα στο κεντρικό court Pat Rafter Arena θα ανοιξει στις 03:00 GR με την Γέλενα Οσταπένκο να αντιμετωπίζει την Βικτόρια Αζαρένκα με τις δύο παίκτριες να βρίσκονται ξανά στο ίδιο court μετά από το Indian Wells του 2021 και την Λευκορωσίδα να έχει κερδίσει και στις δυο μεταξύ τους αναμετρήσεις. 

Στη συνέχεια (όχι πριν από τις 04:30 GR) θα ακολουθήσει το παιχνίδι

της Έλενα Ριμπάκινα κόντρα στην Αναστάσια Ποταπόβα, ενώ στις 06:30 GR θα πραγματοποιηθεί το πρώτο παιχνίδι από το ταμπλό των αντρών στο κεντρικό court με τον κορυφαίο seeded, Χόλγκερ Ρούνε να αντιμετωπίζει τον Αυστραλό Τζέιμς Ντάκγουορθ στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση. 

Στις 10:30 GR θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της Αρίνα Σαμπαλένκα με την Ντάρια Κασάτκινα και αμέσως μετά (όχι πριν τις 12:00 GR), στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος στην Pat Rafter Arena, ο Ράφα Ναδάλ θα προσπαθήσει να κάνει το 3 στα 3, έχοντας απέναντί του τον Αυστραλό, Τζόρνταν Τόμπσον, θέλοντας να βρεθεί σε ημιτελική φάση για πρώτη φορά μετά τον Ιούνιο του 2022 στο Wimbledon όπου είχε αποσυρθεί πριν από την αναμέτρή του με τον Νικ Κύργιο. 

Στο court 1 ο Ρομάν Σαφιούλιν θα αντιμετωπίσει τον ανερχόμενο Ιταλό και με εξαιρετική παρουσία στον τελικό του Davis Cup του περασμένου Νοεμβρίου, Ματέο Αρνάλντι σε μια αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 04:30 GR. 

Στη συνέχεια (06:30 GR) θα μπουν στο court η 19χρονη Λίντα Νόσκοβα που θα παίξει κόντρα στην 16χρονη Μίρα Αντρέεβα σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση από το…μέλλον, ενώ περίπου στις 08:30 GR ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ θα αντιμετωπίσει τον Ρίνκι Χιτσικάτα με τον νικητή να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά έναν εκ των Ναδάλ και Τόμπσον. 

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES | OOP (+8h)

The post Μπρίσμπεϊν: Βγαίνουν τα εισιτήρια για τα ημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα