H επική καθυστέρηση του Ναδάλ σε toilet break (vid)

14:48 4/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Ένα πολύ αστείο περιστατικό, εκτυλίχθηκε στο δεύτερο αγώνα του Ράφαελ Ναδάλ στο Μπρισμπέιν την Πέμπτη, όπου ο Ισπανός ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι εντυπωσιακός και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Brisbane International.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα story που παρουσίασαν με τον καλύτερο τρόπο Tennis TV και Brisbane International στα social media, με βίντεο που αφορούσαν την καθυστερημένη επιστροφή του Ράφα στο court, μετά από toilet break.

Mετά την

επιβλητική εμφάνιση το 1ο σετ κόντρα στον Κούμπλερ το οποίο κατέκτησε με 6-1, ο Ναδάλ πήρε άδεια για να πάει στην τουαλέτα προκειμένου να αλλάξει ρούχα.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους, ο Ισπανός άργησε 4 δευτερόλεπτα και γι’αυτό δέχθηκε warning από τον διαιτητή, το οποίο υποδέχθηκε με χαμόγελο.

Μετά το τέλος του ματς, εξηγώντας στο δημοσιογράφο εντός του court, ο Ναδάλ δεν κατάλαβε τι έγινε αφού ακολουθούσε τις οδηγίες και το χρονοδιάγραμμα που είχε βάση κανονισμών, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει την παρατήρηση.

“Εδώ στο Μπρισμπέιν, υπάρχει πολύ υγρασία. Έπρεπε να τα αλλάξω όλα. Γενικά είμαι αργός. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ το 2024” είπε με χαμόγελο ο Ράφα.

Δείτε τα βίντεο από ολόκληρο το story του toilet break του Ναδάλ

View this post on Instagram

A post shared by Tennis TV (@tennistv)


BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES | OOP (+8h)

The post H επική καθυστέρηση του Ναδάλ σε toilet break (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα