Χατζηνικολάου: “Οι πόρτες της Εθνικής είναι ανοιχτές για τον Σακελλαρίδη”

23:06 4/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο κάπτεν της Εθνικής ομάδας Δημήτρης Χατζηνικολάου ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τον μια ακόμη φορά απόντα, Στέφανο Σακελλαρίδη, ο οποίος συνεχίζει να απέχει από τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας στο Davis Cup

“Ο Στέφανος Σακελλαρίδης είναι ένα μεγάλο ταλέντο, ένας πολύ καλός παίκτης. Η ομοσπονδία τον καλεί κάθε φορά και έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες για να έρθει στην ομάδα. Μεγάλες προσπάθειες έχουν κάνει και ο Στέφανος και ο Απόστολος για να έρθει. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για

τον Στέφανο (σ.σ Σακελλαρίδη), αλλά ο μόνος που μπορεί να δώσει αυτή την απάντηση είναι εκείνος, όχι εμείς.”απάντησε ο ομοσπονδιακός προπονητής. 

Για τη συνολική εικόνα της ομάδας αυτό το Σαββατοκύριακο στο κλειστό των Άνω Λιοσίων τόνισε: “Ο απολογισμός είναι μια σπουδαία πρόκριση απέναντι στην ομάδα της Ρουμανίας, μια χώρα με παράδοση όχι μόνο στο τένις αλλά και στο Davis Cup, έχοντας παίξει τρεις τελικούς στο παρελθόν. Αυτό που μας μένει είναι ότι αρχίζουμε να βρίσκουμε τον δεύτερο και τρίτο παίκτη μετά τον Στέφανο. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο Davis Cup πρέπει να είμαστε ομάδα, να έχουμε κι άλλους παίκτες. Μόνο με τον Στέφανο δεν γίνεται, το έχουμε δει και σε άλλο tie. Οπότε μένουμε σε αυτό, στους δεύτερους και τρίτους παίκτες που έχουμε στην ομάδα.”

Όσο για το αν πιστεύει και παράλληλα συμφωνεί με τα αδέρφια Τσιτσιπά ότι ο Αριστοτέλης Θάνος ήταν ο MVP των αγώνων είπε: “Θα συμφωνήσω μαζί τους, τα εύσημα τα δίνω στον Αριστοτέλη Θάνο. Τα είπα και χθες, μπήκε και έδωσε την ψυχή του στο ματς, έκανε μια μεγάλη νίκη, αν δεν είχε κερδίσει θα βρισκόμασταν ακόμα μέσα στο γήπεδο και θα παίζαμε. Δίνω αυτή την πρόκριση στον Αριστοτέλη Θάνο.”

The post Χατζηνικολάου: “Οι πόρτες της Εθνικής είναι ανοιχτές για τον Σακελλαρίδη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα