Χιλή: Νέα νίκη και προημιτελικά για Σακελλαρίδη

Νέα πολύ καλή εμφάνιση και νίκη για τον Στέφανο Σακελλαρίδη, που πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Challenger Dove Men+Care Concepcion της Χιλής. Ο No2 της χώρας μας προέρχεται από τα προκριματικά, και μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες στα μονά.

Συγκεκριμένα, για να εξασφαλίσει την παρουσία του στην τελική 8άδα της διοργάνωσης ο 19χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε του 25χρονου Τούρκου, αλλά και Νο5 του ταμπλό, Έργκι Κίρκιν, με 6-3, 3-6, 7-5, μετά από 2 ώρες και 20 λεπτά αγώνα στο

Cancha 7.

Για να φτάσει ως εδώ, πρώτα ξεπέρασε το εμπόδιο του 24χρονου Ουρουγουανού, Ιγκνάσιο Κάρου, που εγκατέλειψε στα μισά του δεύτερου set (6-3, 4-0), ενώ μετέπειτα επιβλήθηκε του επίσης 24χρονου Βραζιλιάνου, Γκάμπριελ Ντεκάμπς, με 6-4, 6-4.

Στην πρώτη του αποστολή στο κυρίως ταμπλό, ο Στέφανος νίκησε τον 29χρονο Αργεντινό, Γκονζάλο Βιλανουέβα, με 6-3, 6-4, και στα προημιτελικά θα παίξει με τον επίσης 31χρονο Αργεντινό, Φακούντο Μένα, με στόχο την πέμπτη σερί νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Όσον αφορά τα διπλά ο Σακελλαρίδης συνεργάστηκε με τον 24χρονο Αργεντινό, Φράνκο Ρονκαντέλι, και έφτασαν ως τα προημιτελικά. Στην πρεμιέρα τους κέρδισαν τους Φακούντο Μένα (Αργεντινή) και Ματίας Σότο (Χιλή) με 6-1, 3-6, 10-3, όμως στους “8” έχασαν από τους Πάτρικ Χάρπερ (Αυστραλία) και Ντέιβιντ Στίβενσον (Αγγλία) με 6-2, 6-3.

The post Χιλή: Νέα νίκη και προημιτελικά για Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα