Χιούστον: Τρίωρο θρίλερ με νικητή τον Κοβάσεβιτς (vids)

09:28 3/4/2024 - Πηγή: Tennis24

O Αλεξάντερ Κοβάσεβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι για τον 1ο γύρο του U.S. Men’s Clay Court Championship στο Χιούστον, το βράδυ της Τρίτης, απέναντι στον Θανάση Κοκκινάκη.

Μετά από 3 ώρες και 16 λεπτά συναρπαστικής μάχης, ο 24χρονος Αμερικανός επικράτησε 7-6(3), 6-7(2), 6-4 του Ελληνοαυστραλού και προκρίθηκε στο 2ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης.

Houston Marathon @kova_aleks wins a 7-6(3) 6-7(2) 6-4 battle with Kokkinakis for his maiden ATP Tour win on clay #USClay pic.twitter.com/3ZyC89nT2g

Tennis TV (@TennisTV) April 3, 2024

Εκεί, τον περίμενε ο Τζόρνταν Τόμπσον μετά την ελεγχόμενη νίκη του Αυστραλού επί του qualifier Γιμπινγκ Γου με 6-4, 6-4.

“Πάμε να το πάρεις. Αυτό είναι το μοναδικό που μπορείς να πεις στον εαυτό σου σε τέτοια ματς. Πρέπει να είσαι γενναίος στις κρίσιμες στιγμές. Δεν πρέπει να μετανιώσεις που δεν έψαξες τα χτυπήματά σου και επέτρεψες στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του” είπε ο Κοβάσεβιτς αμέσως μετά.

Το Νο98 της παγκόσμιας κατάταξης, έσωσε τα 5 από τα 6 break points του Κοκκινάκη ενώ ο ίδιος πέτυχε δύο breaks σε οχτώ ευκαιρίες.

Something tell us these two won't be having drinks tonight #USClay pic.twitter.com/fs2vuPd3rZ

Tennis TV (@TennisTV) April 3, 2024

Εκτός συνέχειας έμεινε και ο Ντένις Σαποβάλοφ ο οποίος ηττήθηκε με 6-2, 7-5 από τον Μάρκος Γκιρόν, με τον 30χρονο Αμερικανό Νο51 στον κόσμο, να κλείνει το ραντεβού με τον συμπατριώτη του, Τζέι Τζέι Γουλφ στον επόμενο γύρο.

HOUSTON CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-8h)

The post Χιούστον: Τρίωρο θρίλερ με νικητή τον Κοβάσεβιτς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Tennis24
Χιούστον, Τρίωρο, Κοβάσεβιτς,chiouston, trioro, kovasevits