“Διαζύγιο” ανάμεσα σε Πεγκούλα και Βιτ

11:48 6/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Χώρισαν οι δρόμοι της Τζέσικα Πεγκούλα και του προπονητή της, Ντέιβιντ Βιτ, μετά από 5 χρόνια συνεργασίας και εξαιρετικής σχέσης. Με τον Αμερικανό τεχνικό η Πεγκούλα κατέκτησε τέσσερις τίτλους, ενώ εδραιώθηκε και στο Top-10 των WTA Rankings.

Σε δηλώσεις του ο Βιτ είπε πως η απόφαση του να λυθεί η συνεργασία τους τον ξάφνιασε, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την 29χρονη συμπατριώτισσά του. Τον στενοχωρεί που δεν κατάφεραν να πάρουν μαζί ένα Grand Slam,

ωστόσο είναι ικανοποιημένος από την κοινή πορεία τους.

“Ήταν μια απόλυτη έκπληξη για μένα. Δεν περίμενα να συμβεί. Είχαμε μια υπέροχη φιλία για 5 χρόνια, οπότε είναι πολύ δύσκολο. Εκτιμώ πραγματικά τη σχέση μου με την παίκτριά μου, όσο αγαπώ την προπονητική. Είναι μια δύσκολη δουλειά.

Η σκληρή δουλειά που κατέβαλε τόσο η ίδια, όσο και εμείς, ήταν κάτι που πρέπει να θυμόμαστε. Το να βλέπεις την παίκτριά σου να πετυχαίνει είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο.

Προφανώς είναι κοντά στο να κερδίσει ένα Major. Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε ένα Grand Slam. Προφανώς, αυτό δεν έγινε, δεν καταφέραμε να το πετύχουμε, αλλά νομίζω ότι όλα τα άλλα ήταν υπέροχα.”

The post “Διαζύγιο” ανάμεσα σε Πεγκούλα και Βιτ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα