Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο εκλεκτός του Καρεμπέ για τον πάγκο

10:47 6/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο εκλεκτός του Κριστιάν Καρεμπέ για τον πάγκο των ερυθρόλευκων – Τι θα γίνει με Καρβαλιάλ

Ο Κριστιάν Καρεμπέ ανέλαβε κομβικό ρόλο για άλλη μία φορά στον Ολυμπιακό καθώς κλήθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ηγηθεί της νέας προσπάθειας του Ολυμπιακού

να χτίσει πάνω στα… συντρίμμια της φετινής χρονιάς.

Τρεις αθλητικοί διευθυντές, δύο προπονητές και πάνω από 20 μεταγραφές και ακόμα ο Ολυμπιακός ψάχνει τον… δρόμο του.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ανέλαβε νέος αθλητικός διευθυντής στην ομάδα του Πειραιά μετά τους Αντόνιο Κορδόν και Πέδρο Άλβες ενώ ο Κάρλος Καρβαλιάλ πλέον μετρά αντίστροφά, έχοντας πάρει την θέση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τον οποίο ξεκίνησε την χρονιά ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα ο Κάρλος Καρβαλιάλ θεωρείται το… μεγαλύτερο λάθος του Πέδρο Άλβες, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αποχώρησή του Πορτογάλου.

Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο εκλεκτός του Καρεμπέ για τον πάγκο

Ποιος είναι όμως ο εκλεκτός του Κριστιάν Καρεμπέ;

Ο Καρεμπέ έχει εκφραστεί με πολύ καλά λόγια στο παρελθόν για τον Ισραηλινό Μπάρακ Μπακχάρκ, ο οποίος ως προπονητής της Μακάμπι Χάιφα ήταν αυτός που κέρδισε κατά κράτος τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό με 0-4 στο γήπεδο Καραϊσκάκης, μία ήττα που οδήγησε στην απομάκρυνση του Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό.

Σημαντική λεπτομέρεια, ο Ντιέγκο Μαρτίνς ήταν ο διακαής πόθος του Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος με την κάθε ευκαιρία τον πρότεινε στον Ολυμπιακό όμως τελικά μετά από δύο τρεις επαφές έφτασε να υπογράψει στους ερυθρόλευκους και να γράψει την δική του ιστορία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έτσι και τώρα, ο Κριστιάν Καρεμπέ λέει εδώ και καιρό πως ο ιδανικός προπονητής για τους ερυθρόλευκους είναι ο Μπάρακ Μπακχάρ.

Να σημειωθεί πως ο Μπακχάρ μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, όμως απολύθηκε από τους Σέρβους και πλέον είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα καλύψει τις φιλοδοξίες του. Και ο Ολυμπιακός είναι μία τέτοια ομάδα, δύσκολη μεν, αλλά που καλύπτει τις φιλοδοξίες κάθε ανερχόμενου προπονητή.

Για την ώρα πάντως, το μέλλον του Καρβαλιάλ θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Φερεντσβάρος. Αν περάσει από αυτά χωρίς απώλειες τότε η όποια αλλαγή μπορεί να γίνει ακόμα και το καλοκαίρι. Αν υπάρξει απώλεια βαθμών τότε όλα είναι… πιθανά.

Διαβάστε επίσης:

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Ο Ολυμπιακός στρώνει το έδαφος για τον Σέρβo προπονητή!

Ολυμπιακός: Τι σημαίνει η επιστροφή Κοβάτσεβιτς στον Ολυμπιακό

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα