Διπρόσωπο ντεμπούτο για Χάλεπ – VIDEO

Η Σιμόνα Χάλεπ εμφάνισε δυο διαφορετικά πρόσωπα στην πρεμιέρα της στο Ρολάν Γκαρός, όμως το καλό υπερίσχυσε και την οδήγησε στην νίκη-ανατροπή σε βάρος της Άλισον Ρίσκε. Στον 3ο γύρο προκρίθηκαν Σβιτόλινα και Κβίτοβα…

Μόνο ευκαταφρόνητο εμπόδιο για το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Σιμόνα Χάλεπ, δεν αποδείχτηκε στην πράξη αυτό της Αμερικανίδας Άλισον Ρίσκε, στο ντεμπούτο της Ρουμάνας στο φετινό Γαλλικό Όπεν.

Η Χάλεπ ήταν σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση στο εναρκτήριο κομμάτι του αγώνα και λίγο έλειψε να δεχτεί μέχρι και… bagel από την Ρίσκε, Νο83 στον κόσμο, όμως κατάφερε να κερδίσει

δυο γκέιμς και να το απολέσει τελικά με 2-6.

Riske takes set one off the top seed, 6-2.
She’ll serve to open up the second set.@Petra_Kvitova up a set on Arruabarrena. @ElinaSvitolina up a set on Kuzmova.@Naomi_Osaka_ up a set on Diyas.

Watch live now→ https://t.co/tPoe44C26q#RG18 pic.twitter.com/EiT4tSq9Em

Tennis Channel (@TennisChannel) 30 Μαΐου 2018


Μια εντελώς αλλαγμένη, αποφασισμένη για την νίκη και καθ’ όλα έτοιμη για την πρόκληση της ανατροπής στην συνέχεια της αναμέτρησης Χάλεπ, έδειξε τον δρόμο προς την πρόκριση στο δεύτερο σετ.

Η Ρουμάνα έδειξε τα δόντια της, ξέγραψε από την μνήμη της το πολύ κακό για την ίδια εναρκτήριο σετ και γύρισε το ματς με χαρακτηριστική άνεση, τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση στον 2ο γύρο του Ρολάν Γκαρός με 2-6, 6-1, 6-1 μετά από 1 ώρα και 34 λεπτά αγώνα.

Sluggish start, familiar finish.@Simona_Halep defeats Riske 2-6, 6-1, 6-1 to advance to R2.#RG18 pic.twitter.com/j6N7ZCHl43

Tennis Channel (@TennisChannel) 30 Μαΐου 2018


Εκεί, η Χάλεπ θα αντιμετωπίσει την επίσης Αμερικανίδα και Νο72 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, Τέιλορ Τάουνσεντ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ρουμάνα χρειάστηκε μόλις 52 λεπτά για να μετατρέψει το 0-1 σετ σε 2-1 και να τελειώσει τον αγώνα, μιας και κέρδισε το δεύτερο κομμάτι του ματς μέσα σε 24 λεπτά και το τρίτο μέσα σε μόλις 28!



Πέρασαν Σβιτόλινα και Κβίτοβα!

Σε αντίθεση με το Νο1 του κόσμου, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο δεύτερο Grand Slam της χρονιάς σήμερα, Ελίνα Σβιτόλινα και Πέτρα Κβίτοβα αγωνίστηκαν στον 2ο γύρο της διοργάνωσης και έστεψαν με απόλυτη επιτυχία τις δοκιμασίες τους.

Αρχικά η Ουκρανή, Νο4 στον κόσμο, όντας ιδιαίτερα φορμαρισμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα συνέχισε τις straight-sets επικρατήσεις της, κερδίζοντας την νεαρή Σλοβάκα Βικτόρια Κούζμοβα με 6-3, 6-4 μέσα σε 1 ώρα και 22 λεπτά αγώνα.

Στον 3ο γύρο του Γαλλικού Όπεν η Σβιτόλινα θα αντιμετωπίσει την Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου από την Ρουμανία, η οποία βρίσκεται επίσης σε εξαιρετική κατάσταση και πέρασε το εμπόδιο της Ρεμπέκα Πίτερσον νωρίτερα σήμερα με 6-1, 6-2.



Η Πέτρα Κβίτοβα από την πλευρά της, επιβλήθηκε της Βικτόρια Λάρα Αρουαμπαρένα από την Ισπανία με 6-0, 6-4 και έδειξε για ακόμη μια φορά πως διανύει τρομερή αγωνιστική περίοδο.

Straight sets for @Petra_Kvitova

The 8th seed advances to Rd. 3 with a 6-0, 6-4 win.#RG18 pic.twitter.com/4bsmDEyxC4

Tennis Channel (@TennisChannel) 30 Μαΐου 2018

Στον 3ο γύρο του θεσμού η Τσέχα θα παίξει κόντρα στην Άνετ Κοντάβεϊτ από την Εσθονία, στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης φάσης του Ρολάν Γκαρός.

Η Άνετ Κοντάβεϊτ, Νο25 του ταμπλό, βρίσκεται σε καλό φεγγάρι επίσης και κέρδισε σήμερα την Ρουμάνα Αλεξάνδρα Ντουλγκέρου με 7-5, 6-2 για να “κλείσει” το ραντεβού της με την Κβίτοβα σε ένα μεγάλο ματς, στην φάση των “32” του θεσμού.



Τέλος, Ναόμι Οσάκα και Μπάρμπορα Στρίτσοβα πέρασαν επίσης στον 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός με νίκες σε βάρος των Ζαρίνα Ντιγιάς και Εκατερίνα Μακάροβα αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή Γιαπωνέζα δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην κοπέλα από το Καζακστάν και προκρίθηκε με 6-4, 7-5 στον 3ο γύρο, που θα συναντήσει την νικήτρια του αγώνα της Μάντισον Κις με την Καρολίν Ντόλεχαϊντ.

Η Στρίτσοβα, Νο26 στον κόσμο, κέρδισε το ντέρμπι κόντρα στην Ρωσίδα Μακάροβα πολύ άνετα, με 6-4, 6-2 και περιμένει την νικήτρια του αγώνα της Κατερίνα Σινιάκοβα με την Κατερίνα Κόζλοβα για να μάθει τον αντίπαλό της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τετάρτη 30/5: 1ος-2ος Γύρος Ρολάν Γκαρός, Γυναίκες

1ος Γύρος

Halep (Roumania) beat Riske (USA) 2-6, 6-1, 6-1

2ος Γύρος

Svitolina (Ukraine) beat Kuzmova (Slovakia) 6-3, 6-4

Kvitova (Czech Republic) beat Arruabarrena (Spain) 6-0, 6-4

Osaka (Japan) beat Diyas (Kazakhstan) 6-4, 7-5

Kontaveit (Estonia) beat Dulgheru (Roumania) 7-5, 6-2

Strycova (Czech Republic) beat Makarova (Russia) 6-4, 6-2

Buzarnescu (Roumania) beat Peterson (Sweden) 6-1, 6-2

French Open Women’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Διπρόσωπο ντεμπούτο για Χάλεπ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα