Δύσκολη πρεμιέρα για Στέφανο – DRAW

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για το 500ρι τουρνουά του Χάλε όπου για πρώτη φορά θα δώσει το “παρών” ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζοντας τον Λούκα Πούιγ στον πρώτο γύρο!

Στο φημισμένο Gerry Weber 500ρι τουρνουά του Χάλε θα βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την καλή του παρουσία στο Χερτόγκενμπος όπου έφτασε μέχρι τον προημιτελικό γύρο.

Ο Ελληνας τενίστας δεν είχε και την καλύτερη δυνατή κλήρωση καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Νο5 του ταμπλό Λούκα Πούιγ στον εναρκτήριο γύρο.

Ο Γάλλος τενίστας έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση

στην Στουτγκάρδη φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό γύρο, οπότε αναμένεται να δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς-πρόκληση για τον Στέφανο λίγο πριν την έναρξη του Wimbledon!

Φυσικά η σημαντικότερη παρουσία στο Γερμανικό Όπεν δεν είναι άλλη από του Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος θα επιχειρήσει να κάνει το δικό του…decima στη Γερμανία φτάνοντας για πρώτη φορά σε διψήφιο αριθμό τίτλων σε ένα συγκεκριμένο τουρνουά!

Ο εννιά φορές τροπαιούχος στη Γερμανία είχε μία μάλλον καλή κλήρωση στο Χάλε ξεκινώντας με τον Αλιάζ Μπέντενε, τον Μπενουά Περ λογικά να ακολουθεί και τον Φίλιπ Κολσράιμπερ να είναι ο πιθανότερος αντίπαλος στα προημιτελικά.

Μετά, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει με τον Ντομινίκ Τιμ ή τον Λούκα Πούιγ (εκτός και αν ο Στέφανος έχει άλλη άποψη!) να περιμένουν στα ημιτελικά και φυσικά τον περσινό φιναλίστ Αλεξάντερ Ζβέρεφ να είναι ο επικρατέστερος να φτάσει στον τελικό και φέτος.

Ο Γερμανός τενίστας και μεγάλο φαβορί στο κάτω μέρος του ταμπλό θα έχει πάντως απαιτητικό πρώτο γύρο κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς ενώ πιο μετά συναντιέται με τον Ρισάρ Γκασκέ στα προημιτελικά και με τον Κέι Νισικόρι στα ημιτελικά.

GERRY WEBER OPEN DRAW – OOP (-1 h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Δύσκολη πρεμιέρα για Στέφανο – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα