Έφτασε τις 11 σερί νίκες ο Μεντβέντεφ (vids)

21:12 1/3/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ παραμένει αήττητος, μετά τον αποκλεισμό του στον 3o γύρο του Αυστραλιανού Όπεν από τον Αμερικανό Σεμπάστιαν Κόρντα.

Ο Ρώσος κατέγραψε την 11η διαδοχική του νίκη στο Τour, επικρατώντας του Καζάκου Αλεξάντερ Μπούμπλικ (Νο46) την Τετάρτη (1/3), με το άνετο 6-4, 6-2 μετά από μόλις 66 λεπτά αγώνα και εξασφάλισε την παρουσία του στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης του Ντουμπάι.

An underarm serve to seal it @daniilmedwed defeats Bublik 6-4 6-2 to make the Dubai QFs!@DDFTennis

pic.twitter.com/0NqUqepGAk

Tennis TV (@TennisTV) March 1, 2023

Ο Νο7 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη, πραγματοποίησε για άλλη μια φορά πειστική εμφάνιση, καθώς δεν παραχώρησε ούτε break point στον αντίπαλο του, ενώ εκμεταλλεύτηκε τρία από τα πέντε break points που είχε στη διάθεση του.

Ο νικητής σε Ρότερνταμ και Ντόχα, ολοκλήρωσε τον αγώνα με πέντε άσσους, 18 winners και μόλις έξι αβίαστα λάθη, ενώ κέρδισε το εντυπωσιακό 97% του 1ου service του, αφήνοντας κανένα περιθώριο στον φιλόδοξο Μπούμπλικ.

Fast as @DaniilMedwed @DDFTennis pic.twitter.com/hRwmL5kEdE

Tennis TV (@TennisTV) March 1, 2023

Ο άλλοτε Νο1 τενίστας στον κόσμο που διεκδικεί τον 1ο του τίτλο στο Ντουμπάι, στην προημιτελική φάση του θεσμού, θα αντιμετωπίσει τον Κροάτη, Μπόρνα Τσόριτς (Νο20) ο οποίος άφησε εκτός συνέχειας νωρίτερα, τον Ελληνοαυστραλό, Θανάση Κοκκινάκη (Νο101).

Οι προημιτελικοί στο Ντουμπάι

Τζόκοβιτς – Χούρκατς
Μεντβέντεφ – Τσόριτς

Ζβέρεφ – Σονέγκο
Ρούμπλεφ – Φαν ντε Ζάντσχουλπ

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+2h)

The post Έφτασε τις 11 σερί νίκες ο Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έφτασε, Μεντβέντεφ,eftase, mentventef