Ελλάδα-Ρουμανία: Με αργούς ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων

Η κρίσιμη αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Ρουμανία για τα play-offs του World Group I του DAVIS CUP, πλησιάζει και το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες προκειμένου να δώσουν το παρόν στο Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων για να στηρίξουν την προσπάθεια

της Εθνικής ομάδας, να ανέβει την κορυφαία κατηγορία της διοργάνωσης.

Μέχρι σήμερα, η διάθεση των εισιτηρίων δεν είναι ικανοποιητική αφού έχουν πωληθεί κάτι περισσότερο από 600 εισιτήρια και για τις δύο ημέρες των αγώνων (3-4 Φεβρουαρίου).

Ωστόσο, αναμένεται να επιβεβαιωθεί η ελληνική νοοτροπία της “τελευταίας στιγμής” και το indoor court στα Άνω Λιόσια θα γεμίσει από λάτρεις του αθλήματος που θα βοηθήσουν και θα στηρίξουν την προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά και της παρέας του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, θα δώσει το παρόν στην κρίσιμη συνάντηση και θα ηγηθεί της Εθνικής ομάδας κάτι που δεν ισχύει για τον δεύτερο καλύτερο της παγκόσμιας κατάταξης, Στέφανο Σακελαρίδη που συνεχίζει να αγνοεί τα καλέσματα της Ομοσπονδίας και να αφοσιώνεται στην προσωπική επαγγελματική του καριέρα.

Έτσι, στο πλευρό του Στεφανου θα είναι οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Γιάννης Ξυλάς, Αριστοτέλης Θάνος και Μιχάλης Περβολαράκης.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το more.com και είναι σημαντικό οι Έλληνες φίλαθλοι να δώσουν το παρόν στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους Ρουμάνους, με την ΕΦΟΑ να κάνει πολύ προσιτή την πρόσβαση στα Άνω Λιόσια με τις τιμές των εισιτηρίων να είναι: 10€, 15€, 30€ και 50€, διαχωρισμένα σε τέσσερις ζώνες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται ακόμα στη Μελβούρνη όπου προπονείται καθημερινά και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας.

DAVIS CUP WORLD GROUP I PLAY OFF DRAW

The post Ελλάδα-Ρουμανία: Με αργούς ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα