Έτοιμοι ; – VIDEO

Οι οχτώ φιναλίστ του ATP Finals φωτογραφήθηκαν, έβγαλαν selfies και είχαν το καθιερωμένο ραντεβού με τους δημοσιογράφους

Έξω από την επιβλητική O2 Arena εκεί όπου, από την Κυριακή ξεκινάει το Nitto ATP Finals 2019, έδωσαν ραντεβού οι οχτώ φιναλίστ, για την καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία στο πλαίσιο προώθησης της διοργάνωσης που θα “τρέξει” από τις 10 έως τις 17 Νοεμβρίου.

Το ερωτηματικό στον τίτλο, αφορά τη συμμετοχή

του κορυφαίου της χρονιάς, Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος δίνει μάχη με το χρόνο ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς κι ας ελπίσουμε να είναι 100% έτοιμος για την πρεμιέρα του τη Δευτέρα ώστε να παρακολουθήσουμε ένα από τα πιο συναρπαστικά τουρνουά των τελευταίων χρόνων.

Για εμάς τους Έλληνες, ίσως είναι το πιο συναρπαστικό ATP Finals στην ιστορία της διοργάνωσης αφού θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον Στέφανο Τσιτσιπά να μάχεται απέναντι στους κορυφαίους του κόσμου.

Η μάχη για το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, δίνει ξεχωριστό τόνο στο φετινό τουρνουά καθώς Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς θα δώσουν μάχη για το ποιος θα τερματίσει στην κορυφή του κόσμου τη φετινή χρονιά.

Ο 33χρονος Ισπανός, προηγείται κατά 640 βαθμούς του Νόλε και κρατάει στη ρακέτα του το Νο1, αρκεί να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αν δεν παίξει ο Ράφα, τότε ο Τζόκοβιτς χρειάζεται τουλάχιστον δύο νίκες στους ομίλους και μια πρόκριση στον τελικό, για να ξεπεράσει τον Ναδάλ στην κορυφή.

Κάθε νίκη στους ομίλους δίνει 200 πόντους ενώ η νίκη στα ημιτελικά δίνει 400 βαθμούς. Ο αήττητος πρωταθλητής, φεύγει από το Λονδίνο με 1,500 βαθμούς!


Οι μισοί φιναλίστ της φετινής διοργάνωσης είναι κάτω των 23 ετών: ο υπερασπιστής του τίτλου, Αλεξάντερ Ζβέρεφ (22), και οι τρεις πρωτάρηδες Ντανίλ Μεντβέντεφ (23), Στέφανος Τσιτσιπάς (21) και Ματέο Μπερετίνι (23).

Ο γηραιότερος όλων, Ρότζερ Φέντερερ, θα προσπαθήσει να κατακτήσει για έκτη φορά το τρόπαιο.



Το πρόγραμμα της Κυριακής (10/11)

16:00GR 1-Djokovic (Serbia) vs 8-Berrettini (Italy)
22:00GR 3-Federer (Switzerland) vs 5-Thiem (Austria)

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

The post Έτοιμοι ; – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα