Σε απομόνωση στο αεροδρόμιο ο Τζόκοβιτς!

19:43 5/1/2022 - Πηγή: Tennis24

Απίστευτες εξελίξεις έρχονται στο φως με το θέμα της άφιξης του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία. Ο Τζόκοβιτς έφτασε στο αεροδρόμιο Tullamarine γύρω στις 13:30 τοπική ώρα, αλλά δεν του επετράπη να εισέλθει στην Αυστραλία.

Η ομάδα του Τζόκοβιτς έκανε αίτηση για λάθος visa, η οποία δεν υποστηρίζει την ιατρική εξαίρεση για εμβολιασμό.

Η Συνοριακή Αρχή επικοινώνησε με την κυβέρνηση της Βικτώριας, η οποία χορήγησε στον Νόβακ ιατρική

εξαίρεση, προκειμένου να τους ζητήσει γραπτό αίτημα για να αφήσει τον Τζόκοβιτς να εισέλθει στην χώρα. Φέρεται πως η ιατρική εξαίρεση έχει να κάνει με πρόσφατη νόσηση του Νόλε με covid-19 εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Οι υπεύθυνοι από την κυβέρνηση το απέρριψαν και δεν υποστήριξαν το αίτημα, οπότε πλέον αναμένεται η τελική απόφαση. Μπροστά από τον χώρο που βρίσκεται ο Σέρβος (που δεν του επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο) βρίσκονται δύο αστυνομικοί και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να μπει στο δωμάτιο

Djokovic is currently isolated in a room, not allowed to use his mobile phone.

— Saša Ozmo (@ozmo_sasa) January 5, 2022

Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο έχει μεγάλα προβλήματα με την επίσημη είσοδο στην Αυστραλία και οι δυσκολίες φέρεται να προέκυψαν από λάθος στην αίτηση για visa.

Ο Νόβακ μπορούσε να ταξιδέψει στη Μελβούρνη με ειδική ιατρική εξαίρεση για τα μη εμβολιασμένα άτομα, ωστόσο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, κάποιος από την ομάδα του Νόβακ συμπλήρωσε την λάθος αίτηση για visa.

Ο Τζόκοβιτς βρίσκεται εδώ και αρκετές ώρες στο αεροδρόμιο και παραμένει άγνωστο πότε αλλά και αν θα μπει στη χώρα.

pic.twitter.com/tey5DbwYuk

— SportBot (@SportBot11) January 5, 2022

Μάλιστα ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς προπονητής του Νόβακ ανέβασε μια φωτογραφία από το δωμάτιο που κρατείται μαζί με όλο το team (πλην του Σέρβου) με την λεζάντα “Όχι και το πιο συνηθισμένο ταξίδι στην Αυστραλία”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial)


Δανάη Μασκαλέρη

The post Σε απομόνωση στο αεροδρόμιο ο Τζόκοβιτς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα