Γιάνγκουας: “Λήξαν το ζήτημα με τον Λεμπρόν, η σχέση μας είναι θαυμάσια”

Ως… περασμένα-ξεχασμένα χαρακτήρισε ο Μιγκέλ Γιάνγκουας το περιβόητο επεισόδιο με τον Χουάν Λεμπρόν, κατά τη διάρκεια του Qatar Major. Ο 22χρονος Ισπανός υπογράμμισε πως διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον σπουδαίο συμπατριώτη του, κατανοώντας πως εντός κορτ, πάνω στη θέρμη του αγώνα, η ψυχραιμία μπορεί να χαθεί.

“Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω, νιώθω τεράστια στοργή για τον Χουάν (Λεμπρόν), δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ό,τι συμβαίνει στο κορτ, μένει

στο κορτ. Εάν παίζω σε καλό επίπεδο σήμερα, το οφείλω σε αυτούς (Λεμπρόν και Γκαλάν).

Προπονήθηκα μαζί τους όταν ήμουν στην ακαδημία, εκείνοι με έκαναν καλύτερο παίκτη και καλύτερο αθλητή. Τους οφείλω πολλά, η σχέση μας είναι θαυμάσια.

Στην αρχή του ματς, δώσαμε έμφαση με τον Χουάνι (Μιέρες) και τον (Χάβι) Γκαρίδο πως ο Λεμπρόν έκανε ένα βήμα εμπρός από τη γραμμή όταν σέρβιρε. Οπότε, όταν θα το εντοπίζαμε αυτό, θα κάναμε ένσταση, είχαμε το δικαίωμα.

Εγώ έκανα ένσταση και ο Λεμπρόν δεν το πήρε πολύ καλά. Είναι αλήθεια πως ανάμεσα στους πόντους παίρναμε τον χρόνο μας. Αυτό είναι κάτι λογικό, άλλωστε μιλάμε για ένα ματς πολύ μεγάλης διάρκειας”, ανέφερε ο Γιάνγκουας

Οι Χάβι Γκαρίδο και Μιγκέλ Γιάνγκουας.

Την επόμενη ημέρα του συμβάντος, αποκαλύφθηκε πως οι Γιάνγκουας και Γκαρίδο χρειάστηκαν προληπτική συνοδεία σεκιούριτι για να απομακρυνθούν από τις εγκαταστάσεις, θέλοντας να… αποφύγουν και τον επίμονο Λεμπρόν. Ο Γιάνγκουας επιβεβαίωσε το γεγονός, τονίζοντας όμως πως η ένταση είχε αυξηθεί κυρίως λόγω των αντιδράσεων του κοινού.

“Το κοινό ξεσηκώθηκε, όλοι τρελάθηκαν, οπότε οι διοργανωτές μας παρείχαν συνοδεία ασφαλείας ως τα αποδυτήρια και μετά μέχρι το ξενοδοχείο”, αποκάλυψε ο Γιάνγκουας.

Υπενθυμίζεται πως οι Γιάνγκουας και Γκαρίδο έφτασαν εν τέλει ως τον τελικό του Qatar Major, γνωρίζοντας εκεί την ήττα από τους Αρτούτο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια.

The post Γιάνγκουας: “Λήξαν το ζήτημα με τον Λεμπρόν, η σχέση μας είναι θαυμάσια” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα