Η μεγαλύτερη νίκη μετά το comeback – VIDEO

Τη σπουδαιότερη νίκη του, μετά την επιστροφή του στα courts, πανηγύρισε ο Άντι Μάρει τη Δευτέρα για το 2ο γύρο του Western & Southern Open.

Ο Σκωτσέζος που αγωνίζεται με wild card στη Masters διοργάνωση, πέτυχε την πρώτη του Top10 νίκη εδώ και τρία χρόνια, επικρατώντας 6-3, 3-6, 7-5 του Νο7 της κατάταξης, Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά από μια σκληρή μάχη.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο134 στον κόσμο, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν ο αντίπαλός του σέρβιρε στο 5-4 του 3ου σετ για τη

νίκη, όμως με τρία συνεχόμενα κερδισμένα game, κατάφερε να πάρει τη σπουδαία πρόκριση στον 3ο γύρο του hard court τουρνουά, όπου τον περίμενε ο Μίλος Ράονιτς.

“Πιστεύω και οι δύο δεν παίξαμε πολύ καλά, προς το τέλος του ματς αλλά αυτό είναι αναμενόμενο μετά από μακρά περίοδο χωρίς αγώνες. Δεν σέρβιρε πολύ καλά προς το τέλος και αυτό σίγουρα με βοήθησε. Πάλεψα σκληρά και ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια” δήλωσε ταπεινά ο Μάρει, αμέσως μετά.

Η αμέσως προηγούμενη Top10 νίκη του Μάρει ήταν στο Roland Garros 2017 επί του Κέι Νισικόρι.

Ο Μάρει που στην πρεμιέρα κέρδισε στα τρία σετ τον Φράνσις Τιαφό, δείχνει ότι, εφόσον δεν τον ενοχλήσει ξανά ο τραυματισμός στο ισχίο, σύντομα θα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του κόσμου.

Πλέον, ο 33χρονος Βρετανός θα πρέπει να παλέψει και με την κούραση αφού θα επιστρέψει την Τρίτη στο γήπεδο (00:00GR) αντιμετωπίζοντας τον Μίλος Ράονιτς με φόντο την είσοδο στην 8αδα του Western & Southern Open.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Η μεγαλύτερη νίκη μετά το comeback – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα