Η Σάκκαρη επιστρέφει στο Ραμπάτ

17:01 6/5/2023 - Πηγή: Tennis24

H Μαρία Σάκκαρη, όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στο τουρνουά WTA 250 του Ραμπάτ τέσσερα χρόνια ακριβώς μετά από τον τίτλο που κατέκτησε στη διοργάνωση του Μαρόκου και είναι και ο μοναδικός της μέχρι σήμερα. 

Σύμφωνα με τη λίστα συμμετοχών, η Ελληνίδα τενίστρια έχει τοποθετηθεί στο Νο1 του ταμπλό, έχοντας ως στόχο να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για το Roland Garros το οποίο θα ακολουθήσει στη συνέχεια. 

Εκτός

από την Σάκκαρη στο Ραμπάτ θα βρεθούν σημαντικές παίκτριες όπως η Ιταλίδα Μαρτίνα Τραβιζάν (Νο20), η Αυστραλή Άιλα Τομλιάνοβιτς (Νο41), η Αμερικανίδα Σλόουν Στίβενς (Νο48), η Καναδή Λέιλα Φερνάντεζ (Νο49), η Καζάκα Γιούλια Πουντιτσέβα (Νο51), η ταλαντούχα Τσέχα Λίντα Φρουβίρτοβα (Νο58), αλλά και η ημιφιναλίστ της Μαδρίτης Μαγιάρ Σερίφ (Νο59).

Η Σάκκαρη έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά στη διοργάνωση (Νο51 στον κόσμο τότε) την οποία και κατέκτησε το 2019, κερδίζοντας κατά σειρά τις Όλγκα Ντανίλοβιτς, Ιζαμπέλα Σινίκοβα, Ελίζε Μέρτενς και Άλισον φαν Έετφανκ, ενώ στον τελικό επικράτησε της Βρετανίδας (η οποία έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση) Γιοχάνα Κόντα και μάλιστα με ανατροπή. 

Το τουρνουά Grand prix Sar La Princesse στο Ραμπάτ θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 21-27 Μαΐου.

The post Η Σάκκαρη επιστρέφει στο Ραμπάτ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα