Ηράκλειο: Πρεμιέρα με νίκη για τη Σακελλαρίδη

15:55 6/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Πρώτη νίκη για τη Σαπφώ Σακελλαρίδη στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η κορυφαία του ταμπλό ξεκίνησε ιδανικά στο κυρίως ταμπλό, και εξασφάλισε την παρουσία της στον δεύτερο γύρο.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια νίκησε

με 6-2, 6-3 την Στυλιανή Ρουσσοπούλου, μετά από 76 αγωνιστικά λεπτά στο χωμάτινο Court 12. Στις “16” η Σαπφώ θα παίξει είτε με την Λάουρα Μάιρ (Ιταλία), είτε με την Ιβέτα Ντάπκιουτ (Λιθουανία).

Λίγο μετά αγωνίστηκε και η Ελένη Χριστοφή στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό, κόντρα στην 22χρονη Ινδή, και προερχόμενη από τα προκριματικά, Ανίκα Κάναν, και νίκησε με double bagel (6-0, 6-0). Οι δύο Ελληνίδες αγωνίζονται και στα διπλά της ITF διοργάνωσης.

Το ελληνικό δίδυμο, που είναι και στην κορυφή του ταμπλό, έπαιξαν στην πρεμιέρα τους με τις Ρεμπέκα Έρινγκτον (Καναδάς) και Στυλιανή Ρουσσοπούλου, και κέρδισαν με 6-1, 6-1, για να περάσουν στα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τις Ιταλίδες, Ζινέβρα Παρεντίνι, Βαλέγκα Μοντεμπρούνο, και Μαρία Βιτόρια Βιβιάνι.

The post Ηράκλειο: Πρεμιέρα με νίκη για τη Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα