Ο Τεν Χαχ έχει το άγχος, οι παίκτες τους τραυματισμούς, και όλοι μαζί είναι μία "ωραία ατμόσφαιρα"...

15:49 6/3/2024 - Πηγή: Contra

Ο Έρικ Τεν Χαχ με τα προβλήματα τις φετινής σεζόν να τον πιέζουν, κάνει ότι μπορεί για να γυρίσει την παρτίδα, όμως προκύπτουν ανησυχίες για τα αποδυτήρια της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάποιοι από τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανησυχούν για την ένταση των μεθόδων του Έρικ τεν Χαχ, ενώ ταυτοχρόνως η πίεση συνεχίζει να φουντώνει σας γκρίζο σύννεφο πάνω από τον Ολλανδό. Αρκετοί ποδοσφαιριστές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις τρέχουσες απαιτήσεις που θέτει ο προπονητής.

Ο Τεν Χαχ δεν θεωρείται πως είναι ο

κατάλληλος για τον πάγκο λόγω της μέτριας πορείας του στο Μάντσεστερ και οι εικασίες σχετικά με το μακροπρόθεσμο μέλλον του Ολλανδού καλά κρατούν. Ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος, Τζιμ Ράντκλιφ δεν έχει υποστηρίξει δημοσίως τον προπονητή και μένει να φανεί αν ο σύλλογος θα συνεχίσει μαζί του και του χρόνου.

Πέρα από τα αγωνιστικά ζητήματα, ο Τεν Χαχ έχει τώρα άλλα προβλήματα, με ένα νέα δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ι ότι η ένταση των μεθόδων του είναι πολύ επίπονη για τους αθλητές και πως μερικοί μέσα στον σύλλογο θεωρούν πως οι εν λόγω απαιτήσεις έχουν συμβάλει στην αυξητική τάση της λίστας τραυματισμών του συλλόγου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πολύ βαρύ ιστορικό φέτος από τραυματισμούς και αυτό της έχει στοιχήσει. Να σημειωθεί ότι η Γιουνάιτεντ έχει καταγράψει 47 περιπτώσεις τραυματισμών αυτή τη σεζόν. Η δυσαρέσκεια λοιπόν στα αποδυτήρια είναι πιθανό να αποδειχθεί το κύκνειο άσμα του Ολλανδού στο πάγκο των "κόκκινων Διαβόλων" . Επί της ουσίας, θεωρείται απίθανο να συνεχίσει στη θέση του και μετά τη φετινή σεζόν, αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτύχει να προκριθεί στο Champions League.

Διαβάστε περισσότερα

Απίστευτο, ο Σόλσκιερ ζήτησε τον διεκδικητή της Χρυσής Μπάλας και του είπαν όχι

Η Μπαρτσελόνα "έκαψε" τον Πέδρι, δεν υπήρξε μέτρο

Keywords
Τυχαία Θέματα