Ηράκλειο: Προκρίθηκε στον τελικό ο Σκορίλας

Την 4η διαδοχική του νίκη πέτυχε ο Αλέξανδρος Σκορίλας στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηράκλειου της Κρήτης, με την οποία προκρίνεται στον τελικό της διοργάνωσης, δίχως να χάσει set μέχρι τώρα.

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε σήμερα (Σάββατο 21/10) του 26χρονου Βρετανού, αλλά και No5 του ταμπλό, Στιούαρτ Πάρκερ, με 6-4, 6-3, μετά από μία ώρα

και 31 λεπτά αγώνα, και περνάει στον 2ο τελικό της καριέρας του, μετά από αυτόν στο Μόναστιρ τον Αύγουστο.

Για να φτάσει ως εδώ, ο Αλέξανδρος αρχικά επικράτησε του 28χρονου αυστριακού, Γιόνας Τρίνκερ, με 6-2, 7-6(1), στον 2ο γύρο κέρδισε τον Γάλλο Μπεντζαμάν Πιέτρι με 6-1, 6-3, ενώ στην 8άδα ξεπέρασε το εμπόδιο του Ολλανδού, αλλά και Νο2 του ταμπλό, Σιντάν Ποντσοντικρόμο με 6-3, 6-2.

Ο Σκορίλας ολοκλήρωσε το ματς με 79% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (23/29), κινήθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα από το δεύτερο (46%, 12/26), όμως εκμεταλλεύτηκε 4/9 ευκαιρίες του για break, που ήταν και το “κλειδί” για τη νίκη.

Δεν είχε άσο στο παιχνίδι, έκανε 6 διπλά σφάλματα και δεν έσωσε κάποιο από τα 2 BP του αντιπάλου του, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να επικρατήσει και να προκριθεί στον τελικό της ελληνικής διοργάνωσης, όπου και θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Γιάκουμ Νίκοντ (Τσεχία) και Όλιβερ Οχάκααρ (Εσθονία), που αναμετρώνται αυτή την ώρα.

Σε λίγη ώρα ακολουθεί και ο τελικός του τουρνουά στην Κρήτη, με τους Στέφανο και Δημήτρη Σακελλαρίδη να αντιμετωπίζουν τους Ελβετούς Ντάριο Ούμπερ και Τζέικομπ Καχούν.

The post Ηράκλειο: Προκρίθηκε στον τελικό ο Σκορίλας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, Προκρίθηκε, Σκορίλας,irakleio, prokrithike, skorilas