Ήττα ΣΟΚ της Οσάκα στο Σινσινάτι (vid)

Σε καθόλου καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ναόμι Οσάκα, μόλις λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Αμερικανικού Όπεν το οποίο καλείται να υπερασπιστεί.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, υπέστη απρόσμενη ήττα από το Νο76 της WTA, Τζιλ Τάιχμαν για τον 3ο γύρο του Western & Southern Open, με την Ελβετίδα να πετυχαίνει μεγάλη νίκη με 3-6, 6-3, 6-3 και να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της WTA 1000 διοργάνωσης.

H Τέιχμαν, κατάφερε να ανατρέψει το

εις βάρος της σκορ και να πετύχει τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας της, σφραγίζοντας το ραντεβού με τη συμπατριώτισσά της και χρυσή Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μπελίντα Μπένσιτς στις “8” του Σινσινάτι.

“Ήξερα ότι είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος. Είναι μια Grand slam πρωταθλήτρια. Ήμουν το αουτσάιντερ και το πλάνο μου ήταν να κάνω απλά το παιχνίδι μου. Κινήθηκα καλά, άλλαξα τον ρυθμό και πιστεύω ότι δεν ένιωσε άνετα με αυτό, επίσης σέρβιρα πολύ καλά” είπε η Ελβετίδα στην on-court συνέντευξή της.

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά εξασφάλισαν και οι δύο κορυφαίες Τσέχες του ταμπλό, Καρολίνα Πλίσκοβα και Πέτρα Κβίτοβα με νίκες επί των Τζέσικα Πέγκουλα και Ονς Ζαμπέρ αντίστοιχα.

WESTERN & SOUTHERN OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Ήττα ΣΟΚ της Οσάκα στο Σινσινάτι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα