“Κλείδωσαν” οι νέες παρτενέρ για Τριάι και Ορτέγκα

23:44 7/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση του μεταξύ τους “διαζυγίου”, οι Γκέμα Τριάι και Μάρτα Ορτέγκα προχώρησαν σε συμφωνίες με τις παρτενέρ με τις οποίες θα πορευθούν στη συνέχεια της σεζόν.

Η Τριάι επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις και θα ενώσεις τις δυνάμεις της με την Κλαούντια Φερνάντεθ. Η μόλις 18 ετών Ισπανίδα αποτελεί μία περίπτωση εξαιρετικά ανερχόμενης και δυναμικής παίκτριας, που έχει ήδη αγωνιστικές παρουσίες στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι Κλαούντια Φερνάντεθ και Γκέμα Τριάι.

Από την πλευρά της, η Μάρτα Ορτέγκα

αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με τη Βερόνικα Βιρσέδα. Η 31 ετών Ισπανίδα αγωνίστηκε το 2023 μαζί με την Κλαούντια Γένσεν και ολοκλήρωσε τη σεζόν στο Νο15 της κατάταξης του World Padel Tour.

Μάλιστα, η επρόκειτο να ξεκινήσει τη φετινή σεζόν πλάι στην Αρανζάζου Οσόρο, ωστόσο αυτό το δίδυμο θα μείνει μόνο… στη θεωρία και δεν θα εμφανιστεί ποτέ στην πράξη.

Η Βερόνικα Βιρσέδα.

Ορτέγκα και Βιρσέδα δεν είναι άγνωστες μεταξύ τους στο κορτ, αφού έχουν συνεργαστεί κατά το παρελθόν στο πλαίσιο της Εθνικής Ισπανίας, σε διεθνείς διοργανώσεις. Η επισημοποίηση της σύνθεσης διδύμου από τις δυο τους ήρθε μέσω της δήλωσης συμμετοχής στο Qatar Major, το δεύτερο τουρνουά της προσεχούς σεζόν του Premier Padel.

The post “Κλείδωσαν” οι νέες παρτενέρ για Τριάι και Ορτέγκα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα