Κόλινς: “Ήθελα πολύ ένα 1000αρι αυτή τη χρονιά” (vid)

Η 30χρονη Ντάνιελ Κόλινς κατέκτησε τον τίτλο στο Miami Open μετά τη νίκη με 7-5, 6-3 επί της Έλενα Ριμπάκινα στον τελικό του Σαββάτου, εκπληρώνοντας το μεγάλο στόχο που είχε θέσει για την τελευταία της χρονιά στο επαγγελματικό tour, την κατάκτηση ενός WTA 1000 τουρνουά.

To No53 του κόσμου, μπήκε στην κλειστή λίστα με τις έξι Αμερικανίδες που κατακτούν τον τίτλο στο τουρνουά της Φλόριντα και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.

“O στόχος είναι να κερδίζω σε κάθε

τουρνουά στο οποίο δηλώνω συμμετοχή, αλλά πιστεύω ότι επειδή είναι η τελευταία μου χρονιά, ήθελα πολύ να προσπαθήσω να κερδίσω ένα Masters 1000 φέτος. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Ήταν κάτι για το οποίο μίλησα πολύ με όλους τους κοντινούς μου ανθρώπους. Ήθελα πραγματικά να μπορέσω να παίξω το καλύτερο μου τένις σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά.

Είμαι τόσο χαρούμενη που μπόρεσα να καταλάβω τι έπρεπε να κάνω για να καταφέρω να φτάσω στην κορύφωση του επιπέδου μου την κατάλληλη στιγμή. Σίγουρα το έκανα σε αυτό το τουρνουά. Ήταν ένας μεγάλος στόχος οπότε πρέπει να το σημειώσω από τη λίστα” είπε χαρακτηριστικά η Κόλινς αμέσως μετά.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν σκέφτεται να αναβάλει την απόσυρση, μετά από μια τέτοια επιτυχία, η Αμερικανίδα ξεκαθάρισε: “Όχι, δεν το σκέφτομαι. Νιώθω ότι πολλοί θα ήθελαν να συνεχίσουν να με βλέπουν να αποδίδω τόσο καλά. Αλλά όπως έχω πει, αντιμετωπίζω κάποια θέματα συναισθηματικά και προσωπικά και ελπίζω όλοι να το σεβαστούν αυτό”

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW

The post Κόλινς: “Ήθελα πολύ ένα 1000αρι αυτή τη χρονιά” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα