Κόστιουκ: Αρνήθηκε να παίξει κόντρα στην Αντρέεβα σε αγώνα επίδειξης (vid)

Η Νο39 του κόσμου, Ουκρανή, Μάρτα Κόστιουκ αρνήθηκε να παίξει κόντρα στην 16χρονη Ρωσίδα Μίρα Αντρέεβα στο τουρνουά επίδειξης στη Γαλλία, Negometal Open αποσύροντας τη συμμετοχής της λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση. 

Μάλιστα η Κόστιουκ μπήκε στη διοργάνωση στη θέση της Ντόνα Βέκιτς που αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού περνώντας απευθείας στον τελικό όπου θα αντιμετώπιζε την Αντρέεβα, η οποία με τη σειρά της είχε κερδίσει στον ημιτελικό

την Γαλλίδα, ρώσικης καταγωγής, Βαρβάρα Γκράτσεβα. 

Η αναμέτρηση, όπως ήταν λογικό, ακυρώθηκε με τους διοργανωτές να επιβεβαιώνουν ότι ο λόγος που αποχώρησε η Κόστιουκ έχει να κάνει για τον συνεχιζόμενο πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. 

“Λόγω πέρα της θέλησής μας και δεδομένου της κατάστασης στην Ουκρανία, η Μάρτα Κόστιουκ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον τελικό της 6ης έκδοσης του Negometal Open. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να βρούμε αντικαταστάτρια της Κόστιουκ, αλλά ο χρόνος ήταν περιορισμένος.”, ανέφερε η ανακοίνωση των διοργανωτών. 

Ως συνέπεια της απόφασής που πήρε η Κόστιουκ, η Αντρέεβα αγωνίστηκε στον τελικό με τον Νο1145 του κόσμου τον Γάλλο Γιανίς Γκαζουανί Ντρουράν, από τον οποίον ηττήθηκε με 7-5, 6-2. 

The post Κόστιουκ: Αρνήθηκε να παίξει κόντρα στην Αντρέεβα σε αγώνα επίδειξης (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα