Λεμπρόν: “Πέρασα δυσκολίες σωματικές και ψυχολογικές, αλλά δεν θα υποκύψω”

Αρκετά συγκινητικός εμφανίστηκε ο Χουάν Λεμπρόν σε δηλώσεις του μετά του πρώτου παιχνιδιού του στο τουρνουά Madrid P1 για το Premier Padel. Ο Ισπανός επέστρεψε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στη δράση πλάι στον Αλεχάνδρο Γκαλάν, έπειτα από δύο μήνες αποχής λόγω τραυματισμού. Σε αυτό το διάστημα προστίθεται σχεδόν ένας ακόμη μήνας νωρίτερα την άνοιξη, συνθέτοντας έτσι μία άκρως δύσκολη και ψυχολογικά απαιτητική περίοδο για τον πρώην Νο1 του κόσμου.

“Οφείλω να παραδεχθώ πως δεν διανύω τις καλύτερές μου στιγμές

και γενικώς είναι δύσκολη αυτή η περίοδος για εμένα. Είναι ειλικρινά πολύ δύσκολη. Αυτή τη στιγμή περνάω μέσα από αρκετά προβλήματα, αλλά πρέπει να το αποδεχθούμε αυτό. Να προπονούμαι, να συνεχίσω να προσπαθώ και να μην χάνω την καρδιά μου. Η δύναμη και η ταπεινότητα είναι οι αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα μου και όσοι με γνωρίζουν το ξέρουν αυτό, ακόμη και εάν δεν είναι πάντοτε εμφανές.

Οι δυσκολίες που πέρασα ήταν σωματικές, αλλά και ψυχολογικές. Ήταν ένας κυκλώνας συναισθημάτων επί τρεις μήνες, καθώς δεν μπορούσα να βρω την απάντηση στο τι πάει λάθος (στον τραυματισμό). Επιτρέψτε μου όμως να σας πω πως δεν θα τα παρατήσω, δεν θα υποκύψω. Λατρεύω τις προκλήσεις, αγαπώ την προπόνηση και θα συνεχίσω να μάχομαι για να ανακτήσω τη φόρμα μου”, ανέφερε συγκινημένος ο Λεμπρόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Σημειώνεται πως οι Λεμπρόν και Γκαλάν νίκησαν στο πρώτο τους ματς στο Madrid P1 τους Μαρτίνεθ και Ρουίθ με 2-1 σετ, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα στο Italy Major η πορεία τους έφτασε έως τα προημιτελικά.

The post Λεμπρόν: “Πέρασα δυσκολίες σωματικές και ψυχολογικές, αλλά δεν θα υποκύψω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα