Βουδαπέστη: Διαιτητική “σφαγή” και εγκατάλειψη με κρίση πανικού για τη Ζανγκ (vids)

Ένα αδιανόητο σκηνικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Σουάι Ζανγκ και της Αμάρισα Κιάρα Τοθ, για τη φάση των “32” του Hungarian Grand Prix της Βουδαπέστης, με την πρώτη να εγκαταλείπει την αναμέτρηση έπειτα από μία λανθασμένη διαιτητική απόφαση.

Συγκεκριμένα, 34χρονη Κινέζα σέρβιρε στο 11ο game με το ματς να βρίσκεται στο 5-5 (15-15), και σε μία επιστροφή της στο ράλι τόσο η chair umpire, όσο και η line judge, έδωσαν τη μπάλα άουτ, ενώ ήταν φανερά πάνω στην πλαϊνή γραμμή.

I went to check the controversial

point between Shuai Zhang and Kiara Toth and I really don't have words for how bad the umpire was for this mark. @WTA it's really time you do something and investigate these, they can't make such big mistakes at this level. This is pure robbery pic.twitter.com/2jr6MY3tDU

— LorenaPopa (@popalorena) July 18, 2023

Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα τις διαμαρτυρίες της Ζανγκ, που με τα πολλά έπαιξε και τον επόμενο πόντο, ισοφάρισε, και τότε ζήτησε από την chair umpire να καλέσει τον supervisor, για να εξετάσει την προγενέστερη φάση.

Η διαιτητής την αγνόησε, και σαν να μην έφτανε αυτό, η αντίπαλή της πήρε την πρωτοβουλία να σβήσει το σημάδι της μπάλας πάνω στην πλαϊνή γραμμή, για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Βέβαια αυτή η κίνηση μόνο το αντίθετο κατάφερε, καθώς εξόργισε ακόμα περισσότερο την Κινέζα.

Το κοινό άρχισε να αποδοκιμάζει περισσότερο, και η Ζανγκ δε θέλησε να συνεχίσει άλλο το παιχνίδι, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως έπαθε και κρίση πανικού μετά από την αδικία που υπέστη. Έδωσε το χέρι της τόσο στη διαιτητή, όσο και στην Τοθ και έφυγε από το κορτ.

Shocking scenes in Budapest:

Facing a local player, Zhang Shuai got robbed in a mark at 5-5, complained about the situation, was ignored and then booed. Retired minutes later with a panick attack — she admitted some mental health concerns recently. pic.twitter.com/JksMUzOHsI

— José Morgado (@josemorgado) July 18, 2023

The post Βουδαπέστη: Διαιτητική “σφαγή” και εγκατάλειψη με κρίση πανικού για τη Ζανγκ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα