ΜαΚενρο: “Ο Αλκαράθ είναι ένας στο δισεκατομμύριο!”

Ο Τζον ΜακΕνρό τόνισε για μια ακόμη φορά ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του Κάρλος Αλκαράθ, με τον Αμερικανό να προειδοποιώντας ωστόσο τους νέους παίκτες να μην επιτρέψουν στον εαυτό τους ότι ο 20χρονος Ισπανός είναι ο κανόνας. 

“Για κάθε άτομο που ακούτε ότι πετυχαίνει, υπάρχουν ένα εκατομμύρια άνθρωποι που δεν μπορούν να το κάνουν.”, είπε ο Αμερικανός πρώην Νο1 του κόσμου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο smartless Podcast

“Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν είναι σαν τους άλλους. Είναι ένας στο δισεκατομμύριο. Είναι απλά ένα “φρικιό”

του τένις. Ένας παίκτης πέρα από κάθε λογική. Είναι ένας απίστευτός παίκτης, ωστόσο όλα τα παιδιά δεν σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν ό,τι κι αυτός.”, τόνισε ο ΜακΕνρο, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάπτυξη των νεαρών παικτών του τένις στο σύγχρονο παιχνίδι. 

Ο Αλκαράθ αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στα ATP Finals την ερχόμενη εβδομάδα στο Τορίνο, για πρώτη φορά στην καριέρα του, με τις πιθανότητες πλέον για να τελειώσει τη χρονιά στο Νο1 του κόσμου να είναι μόνο μαθηματικές, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να απέχει μόλις μια νίκη από το να διατηρηθεί στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο τέλος της σεζόν για 8η φορά στην καριέρα του. 

The post ΜαΚενρο: “Ο Αλκαράθ είναι ένας στο δισεκατομμύριο!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα