Μάρεϊ: “Μπορεί αυτή να είναι η τελευταία μου χρονιά στο τένις” (vid)

Ο Άντι Μάρεϊ λίγο πριν το ξεκίνημα της 20ης του σεζόν στο Tour άφησε να εννοηθεί ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η τελευταία του χρονιά στο επαγγελματικό τένις. Ο 36χρονος θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ανήμερα πρωτοχρονιάς για τον 1ο γύρο του Brisbane International, όμως μετά από απογοητευτικό φινάλε το 2023 δείχνει πλέον να βάζει τα χρονικά περιθώρια για το μεγάλο “αντίο”.

“Αν είμαι στην κατάσταση που ήμουν στο τέλος του 2023, τότε ναι μάλλον δεν θα αγωνιζόμουν ξανά.”,

δήλωσε.”Αλλά αν σωματικά τα πάω καλά, αν τα αποτελέσματά μου είναι καλά και παίζω καλά τότε αυτό θα είναι ευχάριστο και θα μπορούσα να με φανταστώ να συνεχίζω να παίζω”, δήλωσε. 

“Θα δούμε πώς θα πάει η χρονιά, θα δούμε αν αντέχει ακόμα το σώμα. Αν τα πράγματα πάνε καλά, θα ήθελα να συνεχίσω. Αλλά αν δεν είναι και δεν το απολαμβάνω, τότε ναι θα μπορούσε αυτή να είναι η τελευταία μου χρονιά.”

“Πριν από το Davis Cup (Νοέμβριο) είχα έναν τραυματισμό στον ώμο, οπότε δεν μπορούσα να σερβίρω για μερικές εβδομάδες και μετά προφανώς χρειάστηκε κάποιος σχετικός χρόνος για να μπορέσω να σερβίρω στο 100%.” εξήγησε. 

“Επίσης αρρώστησα λίγο πριν πάω για προετοιμασία στο Ντουμπάι, γεγονός που έκανε τα πράγματα αρκετά δύσκολα, ενώ είχα κι ένα αιμάτωμα στον μηνίσκο που με περιόριζε στο να κάνω κάποια σημαντικά πράγματα.”

“Ήμουν σε θέση να προπονηθώ και εξακολουθώ να προπονούμαι , αλλά υπήρχαν ορισμένα πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω όπως να παίζω πόντους, να κάνω σπριντ και να αλλάζω κατευθύνσεις.”

“Δεν ήταν τόσο απλό, αλλά τις τελευταίες 10 ημέρες κατάφερα να κάνω περισσότερα πράγματα στο court και να ανεβάσω το επίπεδο μου.”

Ο Μάρεϊ θα μπορούσε να βρει μπροστά του στο Australian Open τόσο τον Ράφα Ναδάλ, όσο και τον Νόβακ Τζόκοβιτς μια προοπτική πάντως που ο ίδιος θα την προτιμούσε. “Προφανώς θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά εναντίον τους. Έχω ξεχάσει πώς είναι αυτό το συναίσθημα, ούτε θυμάμαι ποια ήταν η τελευταία φορά που έπαιξα μαζί τους για να είμαι ειλικρινής.”



Ο Μάρεϊ έκανε την πρεμιέρα του στο Μπρίσμπεϊν στα διπλά όπου μαζί με τον Χόλγκερ Ρούνε ηττήθηκαν στον 1ο γύρο. 

The post Μάρεϊ: “Μπορεί αυτή να είναι η τελευταία μου χρονιά στο τένις” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα