Μάρεϊ: “Θα συνεχίσω και μετά το Wimbledon”

Ο Άντι Μάρεϊ ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι αυτό δεν πρόκειται να είναι το τελευταίο Grand Slam της καριέρας του. Ο 3 φορές κάτοχος Grand Slam, αλλά και 2 φορές πρωταθλητής στο SW19, μπορεί να έχει παίξει μόνο 2 αγώνες από τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο αισθάνεται ότι μπορεί να συνεχίσει και μετά από το Λονδίνο.

“Δεν ήρθα στο Wimbledon σκεπτόμενος ότι θα αποχαιρετήσω. Θέλω να συνεχίσω και θέλω να συνεχίσω

να παίζω. Προφανώς δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά θα προσπαθήσω.”, τόνισε.

“Σίγουρα αν έχω έναν σοβαρό τραυματισμό ή οτιδήποτε άλλο, τότε ναι αυτό θα άλλαζε τα πράγματα. Αλλά υποθέτω ότι αυτό συμβαίνει σε όλους τους τενίστες που περνούν τα 30…”

Ο Άντι Μάρεϊ θα ξεκινήσει την Δευτέρα (28/6) στο Wimbledon, αντιμετωπίζοντας στον 1ο γύρο τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασβίλι, δείχνοντας ενθουσιασμένος με την επιστροφή του σε ένα Grand Slam

“Ναι, είμαι ενθουσιασμένος, αλλά έχω και μια νευρικότητα. Μου έχει λείψει να παίζω μπροστά σε κοινό. Το ένιωσα και πάλι στο Queen’s την περασμένη εβδομάδα, αλλά είναι διαφορετικό σε ένα Grand Slam.”

“Πάντα μου άρεσε το Wimbledon. Νομίζω ότι μπορώ να τα πάω καλά. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν παίκτες που το παιχνίδι τους είναι τόσο άνετο στο γρασίδι επομένως αυτό είναι υπέρ μου. Επίσης πολλοί νεότεροι παίκτες δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν πέρσι, λόγω πανδημίας.”

“Άρα αισθάνομαι αισιόδοξος, αλλά και τυχερός που έχω μια ακόμη ευκαιρία για να παίξω εδώ και ελπίζω να το κάνω με καλό τένις.”

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Μάρεϊ: “Θα συνεχίσω και μετά το Wimbledon” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα