Με Ράονιτς ο Ναδάλ στη δύσκολη πρεμιέρα του Indian Wells

09:42 5/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Τα ξημερώματα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρώτου ATP Masters 1000 της χρονιάς που ξεκινάει την Πέμπτη (06/03) στο Indian Wells Tennis Garden της Καλιφόρνια.

Από τα κεντρικά πρόσωπα του τουρνουά, ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος επιστρέφει στο ATP Tour μετά το νέο τραυματισμό του που τον άφησε εκτός Australian Open.

Ο

37χρονος Ισπανός θα αντιμετωπίσει τον Μίλος Ράονιτς στον 1ο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης, εφτά χρόνια μετά το τελευταίο ραντεβού τους σε βαθμολογούμενο τουρνουά ATP (Australian Open 2017).

All eyes on this @RafaelNadal makes his return from injury vs @milosraonic at the @BNPPARIBASOPEN with the winner facing Rune in R2!#TennisParadise pic.twitter.com/NQEm5s51u8

Tennis TV (@TennisTV) March 5, 2024

Στο 2ο γύρο του BNP Paribas Open, το νικητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης, περιμένει το Νο7 του ταμπλό, Χόλγκερ Ρούνε.

Ναδάλ και Ράονιτς έχουν συναντηθεί 10 φορές συνολικά, με τον Ισπανό να προηγείται 8-2 στις νίκες και τον 33χρονο Καναδό να έχει κερδίσει τη μοναδική φορά που βρέθηκα αντιμέτωποι στην έρημο της Καλιφόρνια, στη διοργάνωση του 2015 με 4-6, 7-6(10), 7-5.

Ο Ναδάλ καταλαμβάνει το Νο652 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ ο Ράονιτς το Νο224, με τους δύο άνδρες να προσπαθούν να επανέλθουν στο κορυφαίο επίπεδο μετά τα προβλήματα τραυματισμού των τελευταίων ετών.

Σε περίπτωση που ο Ράφα ξεπεράσει τα δύο δύσκολα εμπόδια των Ράονιτς και Ρούνε, στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον 26-Λορένζο Μουσέτι και στους “16” με τον 12-Τέιλορ Φριτς, πριν το ραντεβού με τον 4-Ντανίλ Μεντβέντεφ στα προημιτελικά.

Ναδάλ και Μεντβέντεφ βρίσκονται στο πάνω μέρος του ταμπλό μαζί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος περιμένει στο 2ο γύρο έναν εκ των Βούκιτς-Qualifier.

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

The post Με Ράονιτς ο Ναδάλ στη δύσκολη πρεμιέρα του Indian Wells appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα