Survivor highlights 5/3: Άνω-κάτω η μπλε ομάδα – Επιστροφή στις νίκες, αλλά…

09:33 5/3/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor highlights 5/3: Αρκετά προβληματισμένη παρουσιάστηκε η Μπλε ομάδα στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας, με τα πράγματα να ξεφεύγουν.

Συγκεκριμένα, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι Μαχητές έχουν χωριστεί στα δύο, με δύο μικρές υποομάδες να είναι στην ουσία αυτές που συγκρούονται.

Είδαμε λοιπόν την Μαριλίνα να λέει ότι δε θέλει άλλη ίντριγκα και απλά θέλει να παίξει το παιχνίδι, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής με την παρέα του, μιλάμε για τη συμπεριφορά

της.

Μάλιστα και λίγο πριν την αναμέτρηση μεταξύ των Κόκκινων και των Μπλε, γίνεται εκτεταμένη συζήτηση για τις κόντρες που υπάρχουν στους δεύτερους.

Survivor highlights 5/3: Επιστροφή στις νίκες για τους Μπλε!

Οι δύο ομάδες με προβλήματα ή χωρίς, έπρεπε να μπουν στο στίβο μάχης, προκειμένου να πάρουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Οι Κόκκινοι που ήδη είχαν κατακτήσει την πρώτη, ήθελαν να κάνουν το 2/2 και να στείλουν τους Μαχητές μέσα στην εσωστρέφεια, για να ψηφιστούν για ακόμα μία φορά.

Ωστόσο οι Μπλε είχαν διαφορετική άποψη. Άφησαν για λίγο όλες τις διαφορές τους στην άκρη και έδειξαν ότι όταν είναι καλά, δεν έχουν αντίπαλο.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, πήραν άνετη νίκη και κατέκτησαν το τοτέμ της ασυλίας, στέλνοντας τους Κόκκινους στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφιστούν.

Μάλιστα είχαμε και μία άσχημη κόντρα μεταξύ της Ασημίνας και της Μαρίας στον πάγκο, μετά από ήττα στο αγώνισμα για τη δεύτερη, κάτι που δείχνει ότι το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο.

Survivor highlights 5/3: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος!

Στο συμβούλιο του νησιού τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ, με αρκετές κόντρες και συζήτηση γύρω από τα θέματα που υπάρχουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η Κατερίνα Δαλάκα επιστρέφει πίσω από την κλινική και μιλάει για την κατάσταση της υγείας της, ενώ στο επίκεντρο μπαίνει και ο καβγάς του Ντάνιελ με τον Φάνη.

Από κει και πέρα, οι Κόκκινοι έπρεπε να βγάλουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση και αυτός όπως σας είχαμε αποκαλύψει είναι η Ευγενία, που δεν τα πάει καλά στα τελευταία αγωνίσματα.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα