Μεγάλες μάχες σε μονό και διπλό για Μελισσόγλου στην Κωνσταντινούπολη

Ο Δημήτρης Μελισσόγλου έδωσε δύο τεράστιες μάχες τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό στο διεθνές τουρνουά U16 (κατηγορίας 2) Matrix Optimum Istanbul που διεξάγεται στην Κωνσταντίνουπολη αυτή την εβδομάδα.

Ο νεαρός Έλληνα τενίστας αρχικά αγωνίστηκε στα προημιτελικά του μονού απέναντι στον Τούρκο και Νο6 του ταμπλό, Κερέμ Γκεντς, ο οποίος επικράτησε με 4-6, 6-3, 6-3 με τον Μελισσόγλου να μένει εκτός 8άδας στις λεπτομέρειες. 

Λίγο αργότερα

έπαιξε στα προημιτελικά του διπλού μαζί με τον Ιταλό Εμάνουελ ντε Σάνκτις. Εκεί οι Νο5 του ταμπλό, μετά από ένα δραματικό παιχνίδι και με set κάτω κατάφεραν να κερδίσουν τους Τούρκους και Νο2 του ταμπλό Ορχάν Αλπ Ακιόλ και Ζίγια Άϊμπερκ Αϊντίν με 3-6, 7-5, 11-9 παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά. 

Εκεί την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν τους Λευκορώσους και Νο4 του ταμπλό Στανισλάου Μπουλμπιάνκου και Σαβέλι Ραζανάου που με τη σειρά τους κέρδισαν τους Τούρκους Νεπτούν Καντεμίρ και Κάαν Μπερκ Σαριτσί με 6-3, 6-3. 

Στον άλλο ημιτελικό οι Ρώσοι και Νο1 του ταμπλό Ευγκένι Καφέλνικοφ και Αλεξάντερ Κούνιτσιν θα παίξουν με τους Τούρκους και Νο3 του ταμπλό Εμρέ Ατλάμις και Ντορούκ Τσαλίκογλου. 

The post Μεγάλες μάχες σε μονό και διπλό για Μελισσόγλου στην Κωνσταντινούπολη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα