Μεγάλο ντέρμπι Σαμπαλένκα – Οσταπένκο στις “16” του Ντουμπάι

Περίπατο έκαναν στα παιχνίδια της Τρίτης (21/2), για τη φάση των “32” του Dubai Duty Free Tennis Championships, η Αρίνα Σαμπαλένκα και η Γέλενα Οσταπένκο, για να κλειδώσουν το μεταξύ τους μεγάλο ραντεβού στον 3o γύρο της διοργάνωσης.

Η Λευκορωσίδα, Νο2 τενίστρια στον κόσμο και νικήτρια του Αυστραλιανού Όπεν, στην επιστροφή της μετά το θρίαμβο της Μελβούρνης, έχασε μόλις ένα game

από την Αμερικανίδα, Λόρεν Ντέιβις (Νο49), επικρατώντας με 6-0, 6-1, στην πρεμιέρα της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η 24χρονη, είναι αήττητη τη φετινή χρονιά και τρέχει ένα σερί 12 συνεχόμενων νικών, καθώς αναδείχθηκε νικήτρια και στην 1η χρονικά διοργάνωση της χρονιάς, στην Αδελαΐδα (WTA 500). Ενώ, έχει κερδίσει 24 από τα 25 sets που έχει παίξει φέτος.

Η κάτοχος του τίτλου και Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, Γελένα Οσταπένκο, από την πλευρά της ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της 17χρονης Τσέχας, Λίντα Φρουβίρτοβα (Νο52), με 6-2, 6-0 και φαίνεται να είναι και φέτος σε κατάσταση για να κάνει την υπέρβαση στο 1000άρι τουρνουά της αραβικής χερσονήσου.

Στη φάση των “16” θα βρίσκεται και η φιναλίστ της περασμένης εβδομάδας στη Ντόχα, Τζέσικα Πεγκούλα.

Η 28χρονη Αμερικανίδα, επικράτησε νωρίτερα της Βουλγάρας, Βικτόριγια Τόμοβα (Νο99), με 6-2, 5-7, 6-1 και στον επόμενο γύρο θα αναμετρηθεί με Ρουμάνα Άνα Μπογκντάν (Νο75), που άφησε εκτός συνέχειας την Αμερικανίδα, Σέλμπι Ρότζερς (Νο45).

Steadying the ship @JLPegula lines up a meeting with Rogers or Bogdan for a place in the quarterfinals #DDFTennis pic.twitter.com/CQmspdR0WX

wta (@WTA) February 21, 2023

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | OOP (+2h)

The post Μεγάλο ντέρμπι Σαμπαλένκα – Οσταπένκο στις “16” του Ντουμπάι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα