Μεντβέντεφ: Εν αναμονή των αποτελεσμάτων (vid)

09:51 3/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου προημιτελικού της Μαδρίτης και περιμένει να δει σε τι κατάσταση είναι ο τραυματισμός του ενόψει του Rome Masters που ακολουθεί και φυσικά του Roland Garros στα τέλη του Μάη.

Ο 28χρονος Ρώσος, ένιωσε ένα τράβηγμα ψηλά στο δεξί του πόδι στο 3-2 games του 1ου σετ

της αναμέτρησης με τον Γίρι Λεχέτσκα και αφού έχασε με 6-4 το πρώτο σετ, αποφάσισε να εγκαταλείψει, δίνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά στον 22χρονο Τσέχο.

“Ήταν σε μια επιστροφή όταν ο Γίρι επιχείρησε σερβίς/βολέ και δεν ξέρω αν το ένιωσα στην επιστροφή ή στο drop shot αλλά όταν έτρεξα, ήθελα να πάω όσο πιο γρήγορα γινόταν και κατά τη διάρκεια της κίνησης ένιωσα το ισχίο μου να κλειδώνει. Δεν μπορούσα να τρέξω. Δεν ήξερα αν ήταν απλά ένας σπασμός του μυ ή κάτι πιο σοβαρό. Ρώτησα τον φυσιοθεραπευτή αν θα μπορούσε να γίνει χειρότερο και μου είπε πως αν είναι θλάση, ναι αν είναι σπασμός, όχι” είπε ο Μεντβέντεφ στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου από τη Μαδρίτη, αργά το βράδυ της Πέμπτης.

“Προσπάθησα να συνεχίσω να παίζω αλλά το μυαλό μου δεν μου επέτρεπε να είμαι συγκεντρωμένος. Στο τέλος του 1ου σετ, σκεφτόμουν πολύ αν θα εγκαταλείψω. Σε μια φάση προσπάθησα να σπριντάρω στο φιλέ. Δεν μπορούσα να τρέξω. Σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω” πρόσθεσε.

Πλέον, ο Ρώσος περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα κάνει την Παρασκευή, προκειμένου να διαπιστώσει το μέγεθος της ζημιάς κι αν θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Ρώμη την ερχόμενη εβδομάδα.

ADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Μεντβέντεφ: Εν αναμονή των αποτελεσμάτων (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεντβέντεφ,mentventef