Μέσα και οι Ντι Νένο/Στούπατσουκ στο Pro Padel League!

Δύο ακόμη από τα βαρύτερα ονόματα του παγκόσμιου πάντελ, οι Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ, θα πάρουν θέση στα κορτ των ΗΠΑ για το προσεχές Pro Padel League. Οι δύο σπουδαίοι Αργεντινοί εντάχθηκαν και επισήμως στο δυναμικό των Flowrida Goats, προσθέτοντας ακόμη μεγαλύτερα λάμψη στην ήδη υπάρχουσα της ομάδας από το Ορλάντο.

Οι Flowrida Goats είχαν ήδη εξασφαλίσει τις… υπηρεσίες των Γκέμα Τριάι, Αρανζάζου Οσόρο, Βίκτορ Ρουίθ και Πάμπλο Λίχο, από παίκτες που συμμετέχουν στο Premier Padel. Σε αυτούς

προστίθενται και οι Πάμπλο Λίμα και Μάπι Αλαγέτο, που τερμάτισαν το 2023 την τεράστια επαγγελματική τους καριέρα.

Η είσοδος των Ντι Νένο και Στούπατσουκ στο PPL έρχεται ως είδηση μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των Νο1 στον κόσμο Αγκουστίν Τάπια και Αριάνα Σάντσεθ από την ομάδα Miami Padel Club.

Το σιρκουί αρχίζει τη δράση του με δύο διαδοχικά τουρνουά στο Μαϊάμι στις 2-7 Απριλίου και 9-14 Απριλίου, εβδομάδες που το πρόγραμμα του Premier Padel είναι κενό. Όλο το Pro Padel League απαρτίζεται από έξι τουρνουά, με δέκα συμμετέχουσες ομάδες και το τελικό χρηματικό έπαθλο φτάνει το 1.000.000 δολάρια.

The post Μέσα και οι Ντι Νένο/Στούπατσουκ στο Pro Padel League! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα