Μόλτσαν: “Κορυφαίος ο Τσιτσιπάς, αλλά στο Davis Cup όλα είναι πιθανά”

Ο Νο1 Σλοβάκος, Άλεξ Μόλτσαν μίλησε στο επίσημο site της Ομοσπονδίας Τένις της Σλοβακίας, για την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας φυσικά την αξία και το πλεονέκτημα που έχει η ελληνική ομάδα ελέω Στέφανου Τσιτσιπά, ωστόσο τόνισε ότι σε μια διοργάνωση όπως είναι το Davis Cup όλα μπορούν να συμβούν. 

“Κάθε μέρα που περνάει όλοι παίζουμε καλύτερα, οπότε αυτό είναι καλό”, είπε ο Σλοβάκος. “Την Τετάρτη δοκιμάσαμε

και τα διπλά. Το γήπεδο είναι τεράστιο και πολύ όμορφο. Κάνει αρκετή ζέστη και το μάρμαρο, από το οποίο είναι φτιαγμένο, θα κάνει τις συνθήκες ακόμα χειρότερες.”

Όσο για τον Τσιτσιπά ο Μόλτσαν είπε: “Πέρσι προπονηθήκαμε μερικές φορές. Είναι ένας από τους κορυφαίους του κόσμου, αλλά το Davis Cup είναι το Davis Cup και όλα μπορούν να συμβούν. Θα δούμε πως θα πάει.”

“Εκτός από τον Τσιτσιπά, πρέπει να νικηθούν και οι άλλοι παίκτες. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, γιατί θα υπάρχει και ένας τεράστιος αριθμός θεατών από το ελληνικό κοινό που θα οδηγήσει τους Έλληνες. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά ψυχικά γι’ αυτό και ελπίζω ότι κάποιος από εμάς θα κερδίσει και τον Τσιτσιπά.”, πρόσθεσε ο Μόλτσαν

The post Μόλτσαν: “Κορυφαίος ο Τσιτσιπάς, αλλά στο Davis Cup όλα είναι πιθανά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα