Σάκκαρη: “Τρομακτικός ο τρόπος που χειρίζονται τον έλεγχο ντόπινγκ”

Για το πως βλέπει και κρίνει τους ελέγχους για ντόπινγκ μίλησε η Μαρία Σάκκαρη τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/9) μετά την πρεμιέρα της στο San Diego Open, ως αφορμή του πρόσφατου 4ετή αποκλεισμού της Σιμόνα Χάλεπ.

“Ένα πράγμα που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι πως ο τρόπος που χειρίζονται κάθε κατάσταση με οποιονδήποτε παίκτη και οποιονδήποτε αθλητή, είναι απλά τρομακτικός. Θα φτάσουμε σε ένα σημείο που δεν θα παίρνουμε καν ηλεκτρολύτες.

Ευτυχώς, δεν ήμουν σε αυτή τη θέση. Ποτέ δεν θέλω να είμαι. Είμαι αρκετά προσεκτική με ό,τι έχει να κάνει με τα συμπληρώματα.

Αλλά δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία, πώς γίνονται τα πράγματα στο παρασκήνιο. Δεν ξέρω ποιος έχει λόγο, και πραγματικά δεν έχω ιδέα.

Θα βελτίωνα σίγουρα την εφαρμογή εντοπισμού από την εφαρμογή κατά του αντί-ντόπινγκ. Δεν λειτουργεί καλά. Προσπαθούν να το βελτιώσουν, αλλά δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, ιδιαίτερα για εμάς, που ταξιδεύουμε πολύ σε σύγκριση με άλλους αθλητές.

Απλώς είναι πολύ αγχωτικό. Ξυπνάω σχεδόν κάθε βράδυ για να χρησιμοποιήσω το μπάνιο. Αν αυτό είναι κοντά στο χρονοδιάγραμμά μου, σκέφτομαι απλώς “Θα πάω; Δεν πάω; Απλώς περιμένω αν έρθουν;” Είναι απλώς πολύ αγχωτικό”.

The post Σάκκαρη: “Τρομακτικός ο τρόπος που χειρίζονται τον έλεγχο ντόπινγκ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκκαρη, “Τρομακτικός,sakkari, “tromaktikos