Μόναστιρ: Εκτός προημιτελικών ο Σακελλαρίδης

Εκτός τελικής 8άδας έμεινε ο Στέφανος Σακελλαρίδης στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Μόναστιρ της Τυνησίας, ενώ την ίδια ώρα ο αδερφός του Δημήτρης προκρίθηκε στα ημιτελικά των διπλών. Στέφανος και Μιχάλης έμειναν και εκεί εκτός 8άδας.

Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας, αλλά και No3 του ταμπλό της ITF διοργάνωσης,

έχασε σήμερα από τον 20χρονο Αμερικανό, αλλά και προερχόμενο από τα προκριματικά, Αντίτ Σίνα, με 7-5, 6-3, μετά από 2 ώρες και 16 λεπτά αγώνα στο Court 3.

Παράλληλα, ο Στέφανος συνεργάστηκε με τον Μιχάλη Σακελλαρίδη στα διπλά και έχασαν στην πρεμιέρα τους από τους κορυφαίους του ταμπλό, Γιακούμπ Πολ (Ελβετία) και Μαρκ Βάλνερ (Γερμανία) με 6-2, 6-2.

Όσον αφορά τον Δημήτρη, αυτός παίζει στο πλάι του Γερμανού Φλοριάν Μπρόσκα και βρίσκονται στα ημιτελικά. Στην πρεμιέρα τους, οι No3 του ταμπλό νίκησαν τους Ολλανδούς Χούλιους Μπουλτ και Λαρς Βάγκεναρ με 7-5, 7-6(5).

Σήμερα, Σακελλαρίδης και Μπρόσκα νίκησαν τους Ρώσους Ίγκορ Κουντριάσοφ και Αλεξάντρ Λομπάνοφ με 6-3, 3-6, 12-10, μετά από 70 λεπτά αγώνα στο Court 6. Στην 4άδα θα αντιμετωπίσουν τους No2 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ντόνσκι (Βουλγαρία) και Τιάγκο Περέιρα (Πορτογαλία).

The post Μόναστιρ: Εκτός προημιτελικών ο Σακελλαρίδης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα