Ραντουκάνου: Η επιστροφή ξεκινάει από τη Νέα Ζηλανδία

Η Έμμα Ραντουκάνου αναμένεται να κάνει την επιστροφή της στην ενεργό δράση από το Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας και συγκεκριμένα από το ASB Classic το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1-7 Ιανουαρίου.

Nāu mai, haere mai to @emmaraducanu

We can’t wait to see this Grand Slam champion make her 2024 return to the court in

Auckland! Get ready for some summer heat on Centre Court

Tickets: https://t.co/cC2FzIgMy2#ASBClassic #LetsPlay pic.twitter.com/ghQjsGXcgK

— ASB Classic (@ASB_Classic) December 6, 2023

Η πρωταθλήτρια του US Open του 2021, έχει μείνει εκτός δράσης από τον περασμένο Απρίλιο με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στο Νο296 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας υποβληθεί στο μεταξύ σε τρεις επεμβάσεις. 

Η 21χρονη περιορίστηκε σε μόλις 9 αγώνες μέσα στο 2023, ενώ τον περασμένο Μάιο χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια, αλλά και στον αριστερό αστράγαλο τον οποίον τραυμάτισε στο τουρνουά του Ώκλαντ πριν από ένα χρόνο.

Έχοντας μείνει εκτός δράσης (λόγω τραυματισμού) για πάνω από 6 μήνες, με το τελευταίο της τουρνουά να είναι το Madrid Open, η Ραντουκάνου δικαιούται να χρησιμοποιήσει το protected ranking ως Νο103 (την κατάταξη που είχε στην WTA στο τελευταίο της τουρνουά), αυτό όμως δεν της εξασφαλίζει την απευθείας είσοδο στο κυρίως ταμπλό του Australian Open, το οποίο είναι και ο στόχος της Βρετανίδας. 

Στην περίπτωση αυτή η Ραντουκάνου είτε θα παίξει στα προκριματικά του Australian Open, είτε από εκεί και πέρα θα περιμένει από την Tennis Australia μια wild card για να αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό, όπως συνέβη με την Καρολίν Βοζνιάκι

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ η Ραντουκάνου έχει κάνει σημαντική πρόοδο στις προπονήσεις της τις τελευταία 8 εβδομάδες, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει την ομάδα που θα τη συνοδεύσει στο Tour τη νέα χρονιά. 

The post Ραντουκάνου: Η επιστροφή ξεκινάει από τη Νέα Ζηλανδία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα