Μόντε Κάρλο: Μεγάλη Παρασκευή με σπουδαίους προημιτελικούς

Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένονται οι τέσσερις σημερινοί προημιτελικοί του Monte Carlo Masters αφού και τα τέσσερα ζευγάρια είναι ικανά να μας προσφέρουν πλούσιες συγκινήσεις και συναρπαστικούς πόντους.

Ρούμπλεφ-Στρουφ, Τσιτσιπάς-Φριτς, Μεντβέντεφ-Ρούνε και Μουσέτι-Σίνερ τα τέσσερα παιχνίδια της ημέρας.

Ο δις υπερασπιστής του τίτλου στο Πριγκιπάτο, Στέφανος Τσιτσιπάς, αντιμετωπίζει στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας (13:30GR-Cosmote TV) τον Τέιλορ Φριτς. Ο Έλληνας πρωταθλητής μετράει 12 συνεχόμενες νίκες στα χωμάτινα courts του

Monte Carlo Country Club. Η τελευταία ήττα του Στέφανου στο Μόντε Κάρλο ήταν το 2019 από τον Μεντβέντεφ στους “16”.

Οι δύο άνδρες θα συναντηθούν για 4η φορά στο ATP Tour και πρώτη σε χωμάτινη επιφάνεια. Ο Τσιτσιπάς έχει το απόλυτο των νικών κόντρα στον 25χρονο (3-0), Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, με πιο πρόσφατη στο Australian Open 2022. Έκτοτε ο Φριτς έχει παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ανήκει στην ελίτ των τενιστών, με σπουδαίες επιτυχίες και αποτελέσματα.

Νωρίτερα (12:00GR), θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Αντρέι Ρούμπλεφ με τον Ζαν Λενάρντ-Στρουφ με το νικητή να περιμένει τον αντίστοιχο της αναμέτρησης Τσιτσιπά-Φριτς στα ημιτελικά της πρώτης Masters διοργάνωσης στο χώμα.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα με δύο πολύ δυνατούς προημιτελικούς.

Στις 16:00GR-Cosmote TV θα ξεκινήσει η πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Χόλγκερ Ρούνε, στην πρώτη τους συνάντηση στο tour. Ο Ρώσος προέρχεται από τη σπουδαία επικράτηση επί του Ζβέρεφ, σώζοντας και δύο match points του Γερμανού ενώ ο ανερχόμενος Νορβηγός δεν χρειάστηκε να δώσει αγώνα στον 3ο γύρο (αποσύρθηκε ο Μπερετίνι) ενώ έδειξε τα δόντια του στο 2ο γύρο με τη straight sets νίκη επί του Ντόμινικ Τιμ.

Στον τελευταίο προημιτελικό (18:00GR), ο Λορένζο Μουσέτι καλείται να δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη σπουδαία νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς την Πέμπτη, αντιμετωπίζοντας τον συμπατριώτη του και έναν από τους πιο φορμαρισμένους τενίστες στο ξεκίνημα της χρονιάς, τον Γιάνικ Σίνερ (23-5 ρεκόρ το ’23).

Ο Σίνερ, Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο3 στην ATP Race, είχε κερδίσει το μοναδικό ραντεβού τους, πριν δύο χρόνια σε indoor hard court στην Αμβέρσα και σίγουρα είναι το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά αν και ο πιο τεχνικός Μουσέτι, έδειξε τις απεριόριστες δυνατότητές του, ειδικά στο χώμα, στη νίκη επί του Νόλε.

Ο καιρός αναμένεται πιο “γλυκός” σήμερα στο Μόντε Κάρλο και δεν υπάρχει πρόβλεψη για βροχές…

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Μεγάλη Παρασκευή με σπουδαίους προημιτελικούς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα