Μόντε Κάρλο: Πέρασε από τον Μονφίς ο Μεντβέντεφ (vids)

O…εκνευρισμένος Ντανίλ Μεντβέντεφ, αν και βρέθηκε με 4-1 πίσω στο 2ο set τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με straight sets απέναντι στον Γκαέλ Μονφίς με τον Ρώσο να επικρατεί με 6-2, 6-4 μετά από μια ώρα και 29 λεπτά, εξασφαλίζοντας μια θέση στους “16” του Rolex Monte-Carlo Masters. 

Slowly becoming a clay specialist @DaniilMedwed survives an entertaining batle 6-2 6-4 vs Monfils #RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/bSoXEEFxmd

Tennis TV (@TennisTV) April 10, 2024

Ο Νο4 του κόσμου και φιναλίστ του 2016, έβγαλε αρκετά νεύρα στις αρχές του 2ου set, τόσο με τον επόπτη, όσο και τον διαιτητή της αναμέτρησης, σε μια απόφαση πάντως που ήταν λανθασμένη και εις βάρος του Ρώσου, ωστόσο η αντίδραση του ήταν άσχημη, βρίζοντας τον επόπτη, ενώ λίγο έλλειψε να ρίξει το πάγκο κάτω στο changeover που ακολούθησε. 

Αγωνιστικά ο Μεντβέντεφ τελείωσε το ματς με 83% κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (20/24) και 62% στο δεύτερο (16/26), ενώ εκμεταλλεύτηκε τις 4 από τις συνολικά 10 ευκαιρίες για break, αλλά και τα… 41 αβίαστα λάθη του Μονφίς.

Παραχωρώντας συνολικά μόλις 3 πόντους πίσω από το service του και μετατρέποντας το 1-2, σε 6-2 ο Μεντβέντεφ είχε τον απόλυτο έλεγχο στο 1ο set παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. Στο 2ο σκέλος κι αφού έσβησε 6 συνολικά break-points, στα πρώτα δύο service-games του, ο Μονφίς βρήκε break κάνοντας το 3-1 και αμέσως μετά το 4-1. 

Αυτό όμως ήταν και το τελευταίο κερδισμένο game του Μονφίς με τον Μεντβέντεφ να κατακτά τα επόμενα 5 games (με δύο breaks) φτάνοντας στο 6-4 και σφραγίζοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Κάρεν Χατσάνοφ, που νωρίτερα μέσα στην ημέρα επικράτησε του Φραντσίσκο Σερούντολο με 4-6, 6-4, 6-3. 

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Πέρασε από τον Μονφίς ο Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα