Μουζέτι: “Ανυπομονώ για το παιχνίδι με τον Τζόκοβιτς”

Ο Λορέντζο Μουζέτι, ο οποίος την Τρίτη το βράδυ ζευγάρωσε τις νίκες του στο Μόντε Κάρλο επικρατώντας του Άρθουρ Φις, μίλησε για την επικείμενη μάχη απέναντι στον Νο1 του κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς, στην επανάληψη του περσινού μεταξύ του αγώνα στο τουρνουά, με τον Ιταλό να κάνει τη μεγάλη έκπληξη αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Σέρβο.

“Είναι κάπως αστείο, γιατί είναι ακριβώς ένας χρόνος, γιατί είναι το ίδιο τουρνουά, ο ίδιος γύρος, το ίδιο court.”, είπε ο Μουζέτι. “Ελπίζω ότι θα είναι ένα ωραίο ματς, αλλά

φυσικά θα ειναι κι ένα μάθημα για μένα. Χάσω ή κερδίσω δεν έχει σημασία γιατί παίζοντας κόντρα σε έναν πρωταθλητή, όπως ο Νόλε, υπάρχει πάντα κάτι για να πάρω από αυτό.”

“Έχω μπροστά μου μια μέρα ρεπό και μετά ανυπομονώ για να απολαύσω έναν όμορφο αγώνα που ακολουθεί με τον Νόλε.”

Για τον Μουζέτι και μάλιστα πριν τον αγώνα του Ιταλού κόντρα στον Φις, μίλησε και ο Τζόκοβιτς, αμέσως μετά την πρεμιέρα του απέναντι στον Ρομάν Σαφιούλιν. “Δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στο χώμα και έχει ένα πολύ ωραίο μπάκχαντ με το ένα χέρι. 

“Επίσης, είναι πολύ αθλητικός, είναι ικανός να κάνει πολλά πράγματα καλά και είναι ένας από τους πιο υποσχόμενους νέους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Ξέρω πως όταν πιάνω την καλύτερη μου απόδοση μπορώ να κερδίσω κάθε αντίπαλο σε κάθε επιφάνεια, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου”

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)

The post Μουζέτι: “Ανυπομονώ για το παιχνίδι με τον Τζόκοβιτς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα