Μόντε Κάρλο: Στοπ Ρούνε σε Μεντβέντεφ (vids)

O Χόλγκερ Ρούνε ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον προημιτελικό απέναντι στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ επικρατώντας με 6-3, 6-4 μετά από 78 λεπτά αγώνα παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Rolex Monte Carlo Masters για 1η φορά στην καριέρα του. 

Ο 19χρονος Δανός θα βρεθεί για 2η φορά σε ημιτελικά ATP Masters 1000 μετά από το indoor 1000άρι στο Παρίσι το οποίο και κατέκτησε κερδίζοντας τον Νοβάκ Τζόκοβιτς. Με τον Πατρίκ Μοράτογλου στο box

o Ρούνε έγινε ο πρώτος παίκτης κάτω των 20 που φτάνει στην 4άδα του Μονακό μετά από τον Ράφα Ναδάλ το 2006, αλλά και ο πρώτος Δανός που προχωράει τόσο ψηλά σε Masters.

Έχοντας τον Πατρίκ Μουράτογλου στο θεωρείο του, ο Ρούνε τελείωσε το παιχνίδι με 74% κερδισμένους πόντους στο πρώτο service (20/27), αλλά και 72% στο δεύτερο (18/25), σημειώνοντας 18 winners και υποπίπτοντας σε 19 αβίαστα λάθη. 

RUNE THIS TOWN @holgerrune2003 ousts Medvedev in some style to reach the semis in Monte Carlo!#RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/5o4tcpvpRM

Tennis TV (@TennisTV) April 14, 2023

Ο Νο9 του κόσμου εμφανίστηκε πιο…φρέσκος στο court μετά από την άκοπη πρόκρισή του στα προημιτελικά ύστερα από την απόσυρση του Ματέο Μπερετίνι, φτάνοντας σε break στο 4ο game (3-1). Από εκεί και πέρα ο Δανός κράτησε εύκολα το service του κλείνοντας το set με 6-3 σε 34 λεπτά. 

Στο 2ο σκέλος του προημιτελικού, ο Ρούνε βρήκε ένα ακόμα break (2-1), το οποίο όμως πήρε αμέσως πίσω ο Μεντβέντεφ ισοφαρίζοντας σε 2-2, στη μοναδική περίπτωση που κατάφερε να βρει επιστροφές στο service του αντιπάλου του. 

God mode defending @holgerrune2003 #RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/urMcjFw20u

Tennis TV (@TennisTV) April 14, 2023

Αντίθετα το service του Ρώσου δεν λειτούργησε σε κανένα σημείο του αγώνα με το 58% κερδισμένοι πόντοι στο πρώτο service να μην είναι ικανό για να κρατήσει μακριά τις απειλές του Ρούνε, ο οποίος βρήκε νέο break σε καθοριστικό σημείο παίρνοντας προβάδισμα με 6-5.

ON THE RUNE @holgerrune2003 #RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/eOhKE3URgn

Tennis TV (@TennisTV) April 14, 2023

Με τις μπάλες στα χέρια, αλλά και μεγάλη αυτοπεποίθηση στα χτυπήματά του ο 19χρονος έκλεισε το παιχνίδι, αλλά και μια θέση στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ιταλών, Λορέντζο Μουζέτι και Γιάνικ Σίνερ. 

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Στοπ Ρούνε σε Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα