Ζβέρεφ: “Από τους πιο unfair παίκτες του κόσμου ο Μεντβέντεφ”

Ο Γερμανός δεν δίστασε να αναφερθεί με αυτά τα λόγια απέναντι στον Νο.5 κόσμου μετά την ήττα του στο Masters του Μόντε Κάρλο.

Ο Ρώσος έδωσε δύο match points για να επιβληθεί με 3-6 5-7 7-6(7) και να αντιμετωπίζει πλέον στα ημιτελικά τον Χόλγκερ Ρούνε. Όντας πίσω με 5-4 στο δεύτερο σετ ο Μεντβέντεφ αφαίρεσε έναν από τους πόλους στο φιλέ, κάτι που προκάλεσε το χαμόγελο από τον Ζβέρεφ ωστόσο ο διαιτητής αποφάσισε να μην του δώσει προειδοποίηση καθώς ο πόλος δεν έσπασε.

Μετά από εκείνη την στιγμή ήταν που ο Μεντβέντεφ

άρχισε την ανατροπή κερδίζοντας τα επόμενα τρία games προτού πάρει το τρίτο σετ σε ένα μεγάλο σε διάρκεια tie-break. Στο καθοριστικό σετ, ο Μεντβέντεφ άφησε το court για toilet break στο 4-3 όταν οι δύο παίκτες έπρεπε μόνο να αλλάξουν πλευρές.

Ο Γερμανός δήλωσε εξαιρετικά απογοητευμένος από τον συμπεριφορά του αντιπάλου του στο court μετά το ματς που είχε διάρκεια τριών ωρών και 5 λεπτών. “Είναι ένας από τους πιο unfair παίκτες στον κόσμο”, είπε στο γερμανικό Sky. “Παίρνω πολύ σοβαρά τα θέματα fair play. Εκείνος όχι. Παίρνει toilet break όταν δεν είναι πλέον εφικτό. Υπήρχαν χίλιες περιπτώσεις όπου ένιωθε ότι άρχισα να παίζω καλύτερα και προσπαθούσε κάθε φορά να κάνει κάτι. Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος από εκείνον ως αθλητή”.

Πέρα από τα παράπονα για την συμπεριφορά του Μεντβέντεφ ο ίδιος έκανε και την αυτοκριτική του. “Φυσικά δεν ήταν καλό από εμένα που αποσπάστηκε η συγκέντρωσή μου. Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να μου συμβαίνει και φέρω την ευθύνη και ήταν πραγματικά άσχημο από την πλευρά μου αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι το fair play πρέπει πάντα να παίζει ρόλο στον αθλητισμό”.

Άλλη μία ιδιαίτερη στιγμή στην αναμέτρηση ήταν στο ενδέκατο game του δεύτερου σετ όπου έκανε νεύμα στο κοινό να σιωπήσει. “Είδα το ματς του Τζόκοβιτς και μιλούσε στο διαιτητή για το σημάδι. Κάποιοι άνθρωποι άρχισαν να αποδοκιμάζουν και ήθελα να στείλω το μήνυμα ότι δεν θα παίξω μέχρι να κάνετε ησυχία. Μετά τον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, αν κάτι συμβεί που δεν μου αρέσει, θα πω, μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε αλλά δεν θα παίξω μέχρι να σταματήσετε. Για όσο θα υπάρχει φασαρία δεν θα αγωνιστώ”.

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Ζβέρεφ: “Από τους πιο unfair παίκτες του κόσμου ο Μεντβέντεφ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα