Ναδάλ: Πετάει για Βαρκελώνη την Τετάρτη

Ο Ράφαελ Ναδάλ συνεχίζει την προσπάθεια να επιστρέψει στο ATP Tour και σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα, την Τετάρτη θα ταξιδέψει για τη Βαρκελώνη προκειμένου να προπονηθεί στο venue όπου θα φιλοξενήσει το Barcelona Open την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο 37χρονος Ισπανός αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς το τελευταίο δίμηνο κι αυτός ήταν ο κύριος λόγος που απέσυρε τη συμμετοχή

του από το Monte Carlo Masters, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης, με τον θείο και πρώην προπονητή του, Τόνι Ναδάλ να επισημαίνει πρόσφατα τη δυσκολία που αντιμετωπίζει ο Ράφα στο να σερβίρει.

Ωστόσο, ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων, 14 εκ των οποίων στο Γαλλικό Όπεν, δεν το βάζει κάτω και θα κάνει άλλη μια προσπάθεια για να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο, ταξιδεύοντας κανονικά στη Βαρκελώνη.

Όλες αυτές τις ημέρες, ο Ναδάλ προπονείται καθημερινά στην ακαδημία του στη Μαγιόρκα και δείχνει την τεράστια θέληση που έχει για να ξαναπαίξει στο ATP Tour, έχοντας προαναγγείλει ότι αυτή θα είναι, πιθανότατα, η τελευταία του επαγγελματική χρονιά.

Ο αριστερόχειρας Ισπανός, έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα τουρνουά φέτος, στο Brisbane International, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τον Τζόρνταν Τόμπσον στα προημιτελικά.

Έκτοτε, έχει αποσύρει τη συμμετοχή του από πέντε τουρνουά (Australian Open, Qatar Open, Indian Wells, Miami, Monte Carlo Masters), νιώθοντας ότι δεν βρίσκεται στο ιδανικό επίπεδο για να αγωνιστεί στο 100%.

Το τουρνουά της Βαρκελώνης που ανήκει στη σειρά ATP 500, θα ξεκινήσει στις 15 Απριλίου και σε αυτό θα πάρουν μέρος επίσης οι Αλκαράθ, Ρούμπλεφ, Ρουντ, Ντε Μινόρ και Τσιτσιπάς.

The post Ναδάλ: Πετάει για Βαρκελώνη την Τετάρτη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα