Ναδάλ: “Δεν έχω αποφασίσει αν θα είναι η τελευταία μου χωμάτινη σεζόν”

15:38 3/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Ράφα Ναδάλ δεν εμφανίστηκε σίγουρος για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, τονίζοντας ότι ο βασικός στόχος είναι να ολοκληρώσει υγιής το Indian Wells έτσι ώστε από εκεί και πέρα να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη (τελευταία;) χωμάτινη σεζόν που ακολουθεί. 

Ο 37χρονος Ισπανός βρίσκεται στο Λας Βέγκας εκεί όπου τα ξημερώματα Δευτέρας θα δώσει αγώνα επίδειξης μαζί με τον συμπατριώτη του Κάρλος Αλκαράθ σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί live

από την ψηφιακή πλατφόρμα του Netflix

“Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκομαι.”, ανέφερε ο Ναδάλ στη Marca. “Δεν έχω παίξει ούτε set από το Μπρίσμπεϊν. Σε αυτό το διάστημα είχα καλές και άσχημες στιγμές. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι βρίσκομαι στις ΗΠΑ. Αφού είμαι εδώ τα νέα είναι καλά. Πριν από δύο εβδομάδες, πέρα από τα αποτελέσματα, στόχος ήταν να παίξω στο Λας Βέγκας και στο Indian Wells και είμαι πολύ κοντά στο να το κάνω.”

“Δεν ξέρω σε τι κατάσταση και επίπεδο θα είμαι στο Indian Wells. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να περάσω λίγες ημέρες στο Indian Wells και να προπονηθώ με επαγγελματίες. Η προετοιμασία για το Indian Wells ήταν κακή και για το Μπρίσμπεϊν καλή. Ελπίζω να παίξω ένα set μέχρι το ντεμπούτο μου.”

“Για μένα προτεραιότητα είναι να ολοκληρώσω υγιής το Indian Wells. Αυτό θα ήταν ό,τι καλύτερο για τη χωμάτινη σεζόν που ακολουθεί που μπορεί να είναι ή να μην είναι η τελευταία της καριέρας μου. Αυτή τη στιγμή δεν έχω αποφασίσει 100%.”

“Δεν λέω “αντίο” γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν παίζω πια. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο και δεν θέλω να το πω γιατί δεν είμαι σίγουρος 100% σχετικά με αυτό. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπόρεσα να παίξω. Η ζωή σου δείχνει ένα δρόμο. Πώς φανταζόμουν την απόσυρση μου; Στην αρχή δεν τη φανταζόμουν γιατί όταν αρχίζει να φαντάζεσαι κάτι σημαίνει ότι είσαι πιο κοντά σε αυτό. Δεν ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου.”

“Θα ήθελα να πω “αντίο” και να είμαι καλά και ανταγωνιστικός και να απολαμβάνω τον εαυτό μου στο court. Αν αυτό μπορεί να γίνει ή όχι, ο χρόνος θα δείξει.”

The post Ναδάλ: “Δεν έχω αποφασίσει αν θα είναι η τελευταία μου χωμάτινη σεζόν” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα