Ναδάλ: “Δεν ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, δεν αποσύρθηκα ακόμα” (vid)

14:13 1/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Ράφα Ναδάλ απάντησε για τα συναισθήματα και τα πράγματα που πέρασαν από το μυαλό του βλέποντας την οικογένειά του στο box να συγκινημένοι από το τελευταίο παιχνίδι του Ισπανού στη Μαδρίτη, με τον 37χρονο να παραδέχεται ότι ήταν μια έντονη συναισθηματική στιγμή για εκείνον, αλλά να τονίζει ότι αυτό δεν ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του.

All of us right now #MMOPEN pic.twitter.com/3ll59I2vbj

Tennis

TV (@TennisTV) April 30, 2024

“Προσπαθούσα να μην τους κοιτάζω”, είπε χαμογελώντας ο Ναδάλ. “Δεν θέλω να κλαίνε για μένα, ακόμα και σε μια τέτοια ημέρα με έντονα συναισθήματα. Δεν ήταν ο τελευταίος μου αγώνας. Δεν έχω αποσυρθεί ακόμα. Απλά είπα “αντίο” σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για μένα. Δεν ξέρω πότε θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι, αλλά δεν θα ήθελα να γίνω τόσο πολύ συναισθηματικός σήμερα γιατί θέλω να προσπαθήσω να συνεχίσω για λίγο ακόμα και να μείνω συγκεντρωμένος στο δικό μου δρόμο. Σήμερα ήταν μια νύχτα που θα μείνει για πάντα μέσα στην καρδία μου, αλλά ταυτόχρονα προσπαθώ να μείνω δυνατός για να συνεχίσω.”

"It’s not my last match, I’m not retired yet" @RafaelNadal says goodbye to Madrid but is fully focused on his path ahead pic.twitter.com/urFAaXGiYE

Tennis TV (@TennisTV) May 1, 2024

The post Ναδάλ: “Δεν ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, δεν αποσύρθηκα ακόμα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα